Laatste alarmering:
Datum 03|03 Tijd 14:53:33 Aanrijding Letsel Varsseveldseweg Kommendijk Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zondag 07 maart 2021

VRIJDAG 19|02

Zes aanhoudingen in onderzoek na aantreffen ontmanteld drugslab

Het drugslab werd ontdekt nadat bij de politie werd gemeld dat op het terrein een container stond die een sterke penetrante lucht verspreidde

DOETINCHEM - De politie heeft een langer lopend onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een ontmanteld drugslab in een loods aan de Havenstraat afgerond.


Op 23 april 2020 werd in een loods een ontmanteld drugslaboratorium aangetroffen. Het drugslab werd ontdekt nadat bij de politie werd gemeld dat op het terrein een container stond die een sterke penetrante lucht verspreidde.


In april troffen agenten geen apparatuur, maar nog wel chemicaliƫn aan.

 

De politie stelde na het aantreffen van het ontmantelde drugslab verder onderzoek in. In de loop van 2020 werden vijf mannen aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Een zesde verdachte werd eind januari 2021 aangehouden. Na verhoor zijn alle verdachten weer in vrijheid gesteld.

 

Het onderzoek is hiermee afgerond en het dossier wordt overgedragen aan de officier van justitie voor beslissing over verdere strafvervolging.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines