Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:13:20 Bon-01 Oms Brandmelding Senefelder Misset Brandweeringang Mercuriusstraa... Prio Middel Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
zaterdag 23 januari 2021

WOENSDAG 23|12

Auto uit het water getakeld in Zutphen, bestuurster overleden

Het voertuig verdween volledig onder water

ZUTPHEN - Woensdagavond 23 december is aan de IJsselkade in Zutphen een auto te water geraakt. Het voertuig verdween volledig onder water. De hulpdiensten werden groots opgeroepen. De auto met daarin een persoon uit het water getakeld.


De eerste melding van de auto te water kwam zo rond 20.00 uur. Vanuit Deventer en Zutphen arriveerden brandweerduikers om te assisteren bij het naar boven halen van het voertuig.

In het voertuig is een persoon gevonden, die ter plaatse wordt gereanimeerd. Hulp mocht helaas niet meer baten. De vrouw is overleden.

 

De Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland zegt dat zich aan de IJsselkade veel mensen bevinden die naar de reddingsactie zijn komen kijken. De dienst vraagt iedereen de hulpdiensten de ruimte te geven. Er zijn schermen neergezet om de situatie aan het zicht van het publiek te onttrekken.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines