Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:13:20 Bon-01 Oms Brandmelding Senefelder Misset Brandweeringang Mercuriusstraa... Prio Middel Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
zaterdag 23 januari 2021

DONDERDAG 17|12

Gewonde bij woningoverval aan de Beethovenlaan in Doetinchem

Uiteindelijk zijn twee mannen er met buit vandoor gegaan

DOETINCHEM - De politie is woensdagavond met diverse eenheden uitgerukt voor een woningoverval in een appartement aan de Beethovenlaan in Doetinchem. Volgens 112 Meldingen Doetinchem werd de politie om 23:26 uur gewaarschuwd.

 

De bewoner werd bedreigd met een wapen en is daarbij ook gewond geraakt. Het slachtoffer werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Er zijn nog geen verdachten aangehouden. De politie is direct een onderzoek gestart en is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien en/of hebben gehoord.

 

Woensdagavond, 16 december, drongen twee mannen de woning van het slachtoffer binnen. Er waren op dat moment ook 2 andere personen in de woning die daar op bezoek waren. De bewoner werd bedreigd met een wapen. Uiteindelijk ontstond er een worsteling met de bewoner en de twee daders, waarbij de bewoner gewond raakte. De twee bezoekers raakten niet gewond. Uiteindelijk zijn de twee mannen er met buit vandoor gegaan. Er is nog geen duidelijkheid over de manier waarop de verdachten de woning zijn binnengedrongen of over hun vluchtroute.

 

De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van deze gewelddadige woningoverval. Agenten doen in de omgeving buurtonderzoek, bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn en roepen getuigen op om zich te melden.

 

Deel uw tips!

Het onderzoek is in volle gang en de politie komt graag in contact met mensen die iets gezien en/of hebben gehoord woensdagavond 16 december. We hebben de volgende vragen:

  • Heeft u iets opvallends gezien of gehoord woensdagavond 16 december tussen 23.30 uur en 00.00 uur, in de Beethovenlaan of in de omgeving?
  • Wie heeft er woensdagavond 16 december verdachte voertuigen (auto’s, bromfietsen, motors) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Woont u in de Beethovenlaan of omgeving en heeft u camerabeelden, maar nog niet gedeeld met de politie? Dan vragen wij u dat alsnog te doen. We zijn benieuwd of er nog iets opvallends te zien is op uw camerabeelden.
  • Het kan ook zijn dat de verdachten de Beethovenlaan of omgeving eerder hebben verkend. Heeft u in de afgelopen week of weken iets opvallends gezien of gehoord? Dan horen wij dat heel graag.
  • Heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Alle tips zijn welkom!

 

Informatie kunt u doorgeven aan de politie via 0900-8844. Deelt u liever anoniem uw informatie? Dat kan via M, MeldMisdaadAnoniem, via 0800- 7000 of via www.meldmisdaadanoniem.nl

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines