Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:13:20 Bon-01 Oms Brandmelding Senefelder Misset Brandweeringang Mercuriusstraa... Prio Middel Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
zaterdag 23 januari 2021

VRIJDAG 11|12

Achterhoeker heeft nog celstraf tegoed van maar liefst 1.113 dagen

Agenten zagen de voortvluchtige vervolgens rijden op de snelweg A12 bij Duiven

DUIVEN - Een 54-jarige Achterhoeker die nog een celstraf tegoed had van maar liefst 1.113 dagen is woensdagmiddag, ondanks al zijn inspanningen om onder de radar te blijven, opgepakt in Duiven. Hij is na zijn aanhouding overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem, in afwachting van zijn overplaatsing naar een huis van bewaring.


De man was in 2012 veroordeeld voor meerdere diefstallen en heling van personenauto's. Na intensief en volhardend onderzoek tussen agenten van het team Achterhoek West, Rivierenland-Oost (Liemers), het CET (Coördinatie Executie Taken) en het GPT (Grensoverschrijdend Politieteam) kwam informatie naar voren dat de voortvluchtige zich woensdagmiddag in de omgeving van de A12 zou begeven. Agenten zagen de voortvluchtige vervolgens rijden op de snelweg A12 bij Duiven en hebben de man gestopt en vervolgens aangehouden.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines