Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:17:19 Bon-06 Stank/hind. Lucht (meting) Marsmanstraat Doetinchem 068631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
donderdag 06 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

WOENSDAG 11|11

Auto van vermiste man uit Hengelo aangetroffen in Brummen

Dit bericht graag delen!

HENGELO / BRUMMEN - De politie is dringend op zoek naar een 51-jarige man uit Hengelo. Hij wordt vermist en de politie denkt dat de man een gevaar voor zichzelf kan vormen. De auto waar de man in reed werd in de vanavond rond 20.00 uur teruggevonden aan de Piepenbeltweg in het buitengebied van Brummen.


De man vertrok in een rode Suzuki Alto. Het kenteken van die auto begint in ieder geval met het cijfer 21. De resterende combinaties werden niet bekendgemaakt.

 

De politie zocht sinds het begin van de avond naar de man. Ook werd via Twitter en Facebook een foto van de Hengeloër vrijgegeven en dus een deel van het kenteken van zijn auto. Sinds de vondst van de auto in het buitengebied van Brummen, vlakbij onder meer het water wordt daar met een helikopter, honden en agenten naar hem gezocht. Wie hem ziet wordt gevraagd direct 112 te bellen.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines