Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:35:46 Bon-04 Oms Brandmelding Rgc Doetinchem Kruisbergseweg Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Bevelvoerder Kazerneploeg)
zaterdag 28 november 2020

DINSDAG 27|10

Man (25) uit Doetinchem opgepakt op verdenking van oplichting met pinterminals

Tussen 30 maart en 16 mei vorig jaar wisten criminelen in totaal veertien pinterminals van een bezorgdienst van een supermarktketen om te wisselen

DOETINCHEM - De politie Noord-Holland heeft dinsdagochtend drie mannen aangehouden op verdenking van witwassen en oplichting. Het gaat om een 25-jarige man uit Doetinchem, een 20-jarige man uit Delft en een 26-jarige man uit Den Haag. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.


Tussen 30 maart en 16 mei vorig jaar wisten criminelen in totaal veertien pinterminals van een bezorgdienst van een supermarktketen om te wisselen. Daarbij werden tienduizenden euro's buitgemaakt. De mannen worden verdacht van betrokkenheid bij deze criminele activiteiten.


De recherche is deze verdachten op het spoor gekomen door uitvoerig onderzoek. Ook de uitzending van Opsporing Verzocht van 31 maart jl., waarin aandacht werd gevraagd voor deze zaak, heeft bruikbare tips opgeleverd.


De verdachten zitten in alle beperkingen wat betekent dat het drietal alleen contact mag hebben met hun advocaat. Om die reden wordt op dit moment geen verdere informatie gedeeld over het onderzoek en deze verdachten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines