Laatste alarmering:
Datum 26|10 Tijd 07:49:45 Aanrijding Letsel Gemeentehuis Terborgseweg Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
woensdag 28 oktober 2020

MAANDAG 05|10

Busje in puin na botsing met boom in Barchem, bestuurder slechts lichtgewond

De man is voor controle naar een ziekenhuis gebracht

BARCHEM - Op de Schoneveldsdijk bij Barchem is zondagavond 4 oktober een bestuurder van een bedrijfsbusje slecht lichtgewond geraakt na een botsing tegen boom. De man is voor controle naar een ziekenhuis gebracht.

 

De bestuurder reed kort voor 22.00 uur in de richting van Barchem. In een scherpe bocht schoot het busje rechtdoor en botste tegen boom. Hoewel er van het busje weinig over is, kwam de bestuurder er goed vanaf. Hulpdiensten, waaronder de brandweer, waren snel ter plaatse. De bestuurder, die alleen aan zijn arm en enkel gewond leek, kwam er goed vanaf. Volgens omwonenden word de bocht en gehele weg gebruikt als 'racebaan' en dat het vaak maar nèt goed gaat.

 

De bestuurder van het bus, die gekanteld in de greppel tot stilstand kwam, is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht. Het busje moest als verloren worden beschouwd en is afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines