Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:50:33 Aanrijding Letsel Brouwerskamp Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 19 januari 2021

DINSDAG 04|08

Meisje zwaargewond na trap paard bij manege in Vorden

Het meisje is onder begeleiding van de MMT arts, per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis

VORDEN - De hulpdiensten zijn dinsdagochtend groots uitgerukt naar manege Stoeterij Seren aan de Schuttestraat in Vorden. Hier was een persoon ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 

Het incident vond rond 09.45 uur plaats bij de manege. Meerder ambulances, politiewagens en zelfs een traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Volgens een omstander zou een meisje van een jaar of 16 ernstig gewond zijn geraakt. De manege zelf wilt niet reageren en de politie kan op dit moment alleen zeggen "we hebben inderdaad een melding gehad bij de manege vanwege een hulpverlening, hierbij is jong meisje zwaargewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het meisje heeft een trap gekregen van een paard."

 

Het slachtoffer werd enige tijd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk is zij onder begeleiding van de MMT arts, per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De traumahelikopter steeg korte tijd later weer op.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines