Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:50:33 Aanrijding Letsel Brouwerskamp Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 19 januari 2021

ZONDAG 02|08

Reeks brandstichtingen in Zutphense wijk Leesten

Buurtbewoners vertellen hevig geschrokken te zijn

ZUTPHEN - De Zutphense wijk Leesten is zondagochtend 2 augustus opgeschrikt door meerdere brandstichtingen. In het totaal werden er binnen een half uur vier brandmeldingen gemeld. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 

De eerste brand werd om 5.50 uur gemeld aan de Fie Carelsenstraat. Aldaar ging een motorfiets in vlammen op. Terwijl men daar de brand bluste, stond er enkele straten verderop een fiets in brand. Om 6.05 uur werd er een schuurbrand gemeld aan de Lulofsstraat. Daar ging een schuur en 50 meter verderop een oud-papiercontainer in vlammen op.

 

De politie heeft een Burgernetbericht verspreid maar leidde niet tot tips. De Zutphense brandweer, die met haar twee blusvoertuigen uitgerukt waren, kregen assistentie van het korps uit Vorden. Zij kwamen met een blusvoertuig en waterwagen ter plaatse.

 

Buurtbewoners vertellen hevig geschrokken te zijn. De politie heeft lange tijd gezocht naar een eventuele dader en is een onderzoek gestart.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines