Laatste alarmering:
Datum 26|11 Tijd 14:08:52 Bon-17 Br Bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Verdilaan Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
zaterdag 28 november 2020

VRIJDAG 10|07

Voortvluchtige man uit Arnhem opgepakt in Gaanderen

In de woning waar de man verbleef werd een rode koffer gevonden met daarin een boormachine van het merk HILTI

GAANDEREN - Op vrijdagochtend 10 juli werd een 30-jarige man uit Arnhem in Gaanderen aangehouden die op een eerder moment was veroordeeld, maar op de vlucht was geslagen. Onderzoek naar zijn verblijfplaats leidde vandaag tot zijn aanhouding. De man werd onlangs veroordeeld voor een gevangenisstraf van 210 dagen en was onvindbaar, tot vandaag. Hij werd meegenomen en zal zijn straf alsnog moeten uitzitten.

 

In de woning waar de man verbleef werd een rode koffer gevonden met daarin een boormachine van het merk HILTI. Op de koffer en inhoud stonden de initialen SG en 0314. Omdat het vermoeden bestaat dat de koffer met inhoud van diefstal afkomstig en de eigenaar nog niet is achterhaald, wilt recherche graag weten van wie dit is.


Bent u de eigenaar of denkt u te weten van wie de koffer is? Laat het dan aan de politie weten. Dat kan door te bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Foto's
1/2
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines