Laatste alarmering:
Datum 01|06 Tijd 20:42:26 Bon-01 Oms Brandmelding Ooijman De Zorgvilla Wrangelaan Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Bevelvoerder Kazerneploeg)
donderdag 04 juni 2020

VRIJDAG 24|04

Zeer grote brand verwoest Herberg ‘t Kanon in Zutphen

De brand begon op zolder en de vlammen sloegen al snel uit het gebouw

ZUTPHEN - In restaurant 't Kanon aan de Kanonsdijk in Zutphen woedt vrijdagmiddag een zeer grote brand. Dat meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG).


De brandweer kreeg om 16.52 uur een eerste melding van de brand en rukte groot uit. De brand begon op zolder en de vlammen sloegen al snel uit het gebouw. Er is niemand meer in het pand, aldus de brandweer. Ook brandweerwagens uit omliggende plaatsen komen naar Zutphen, onder meer te zorgen voor genoeg water. De N345 voor het restaurant is afgesloten wegens de bluswerkzaamheden.

 

De Herberg is een locatie voor vergaderingen en bruiloften. Ook is het een officiële trouwlocatie van de gemeente Zutphen.

 

Er blijkt zeer veel publiek op het incident af te komen. Dit is niet wenselijk. U hindert de hulpdiensten. Tevens is de noodverordening omtrent Corona van kracht. Blijf dus thuis!

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant