Laatste alarmering:
Datum 01|07 Tijd 00:34:47 Bon-01 Br Gerucht Caenstraat Doetinchem 068631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
vrijdag 03 juli 2020

DINSDAG 03|03

Dieven in Doetinchem verstoppen gestolen katalysatoren onder motorkap

De politie kwam de mannen van 35 en 38 uit respectievelijk Den Bosch en Bulgarije op het spoor na een melding uit de wijk Dichteren

DOETINCHEM - De politie in Doetinchem heeft twee dieven aangehouden die het gemunt hadden op de katalysator van de Toyota Prius. Onder de motorkap van hun auto hadden ze drie van die onderdelen verborgen.


De politie kwam de mannen van 35 en 38 uit respectievelijk Den Bosch en Bulgarije op het spoor na een melding uit de wijk Dichteren. Om 1.15 uur werd daar een bewoner wakker van een vreemd geluid. Toen hij ging kijken, zag hij dat twee mannen zich verdacht gedroegen en daarna wegreden in een auto.

 

Gewaarschuwde agenten zagen de bewuste auto later rijden in de wijk Wijnbergen en gaven de bestuurder een stopteken. In de wagen lag inbrekerswerktuig en onder de motorkap vond de politie de drie katalysatoren. Een daarvan bleek te zijn gestolen in de wijk Dichteren. Waar de andere twee vandaan komen, is nog niet bekend.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant