Laatste alarmering:
Datum 03|08 Tijd 09:02:18 (intrekken Alarm Brw) Oms Brandmelding Sint Willibrordsabdij Abdijlaan Doetinchem Prio Eenheid | Brandweer Bronckhorst (Zelhem) (Bevelvoerder)
woensdag 05 augustus 2020

VRIJDAG 10|01

Vrouw (34) omgekomen bij ernstig ongeval met veewagen in Hengelo (gld)

Het gaat volgens de politie om een kleine vrachtwagen met daarachter een paardentrailer

HENGELO - Op vrijdagmiddag 10 januari heeft er een ernstig verkeersongeval plaatsgevonden in het buitengebied tussen Zelhem en Hengelo (Gld). Hierbij is een 34-jarige vrouw uit Aalten om het leven gekomen.

 

De hulpdiensten werden kort voor half drie opgeroepen voor het eenzijdige ongeval ter hoogte van de kruising van de 2e Berkendijk en de Rijnweg. Een kleine veewagen met daarachter een trailer botste tegen een boom.

 

Volgens omstanders zou de pony die in de trailer werd vervoerd er bij de klap uit zijn geslingerd. Het dier is gecontroleerd door een dierenarts maar lijkt niet gewond te zijn geraakt. In de wagen zat ook een hond, die na de crash is weggelopen. Omstanders en hulpdiensten hebben de hond, een Duitse herder, in de buurt gevonden en proberen hem te vangen.

 

De bestuurster van de wagen was de enigste inzittende van het voertuig. De vrouw overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

 

Update

De politie melde eerder vandaag dat het slachtoffer een 24-jarige vrouw uit Groenlo was maar trok dit bericht rond half acht terug op Twitter, en gaf aan dat het om een 34-jarige vrouw uit Aalten gaat.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines