Laatste alarmering:
Datum 03|08 Tijd 09:02:18 (intrekken Alarm Brw) Oms Brandmelding Sint Willibrordsabdij Abdijlaan Doetinchem Prio Eenheid | Brandweer Bronckhorst (Zelhem) (Bevelvoerder)
woensdag 05 augustus 2020

DONDERDAG 19|12

Aanrijding tussen politiewagen en personenauto in Doetinchem

De inzittende van de personenauto is gewond naar het ziekenhuis vervoerd

DOETINCHEM - Donderdagavond was er een aanrijding tussen een politievoertuig en een personenauto. De inzittende van de personenauto is gewond naar het ziekenhuis gebracht. Getuigen worden opgeroepen zich te melden.

 

Rond 18.30 uur was een onopvallend politievoertuig op weg naar een melding en voerde blauw licht en geluidssignalen. Op de Bedrijvenweg kwam dit voertuig in aanrijding met een personenauto. De inzittende van de auto, een 31-jarige man uit Doetinchem, raakte gewond en werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de eenheid Midden-Nederland en de Rijksrecherche doen onderzoek naar het ongeval, omdat er een politievoertuig uit Oost-Nederland bij betrokken is.

 

Heeft u meer informatie?
De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. En dan met name naar een verpleegkundige die eerste hulp heeft verleend aan het slachtoffer. Degene kan een belangrijke getuige zijn. Was u gisteravond getuige van dit ongeval? Of heeft u eerste hulp verleend aan het slachtoffer? Neem dan contact op met de politie via 0900 8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines