Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:43:25 Bon-01 Ass.ambu Albert Heijn Houtsmastraat Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Kazerneploeg)
zaterdag 18 januari 2020
 

VRIJDAG 13|12

Auto vliegt in brand na aanrijding in Hengelo (Gld)

De bestuurde van die auto kon in veiligheid worden gebracht maar raakte wel gewond

HENGELO - Op de Rondweg (N316) ter hoogte van het TinQ tankstation in Hengelo (Gld.) heeft vrijdagavond 13 december een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Een van de betrokken voertuigen brandde volledig uit. Een persoon raakte lichtgewond.

 

Het ongeluk gebeurde kort voor 20.30 uur. Een personenauto wilde vanaf het tankstation de Rondweg op rijden maar zag een naderende auto over het hoofd. Een van de voertuigen schoot naar de andere weghelft, schampte een boom en kwam tegen een tweede boom tot stilstand. Hierdoor vloog het voertuig in brand maar de bestuurder, die lichtgewond raakte, wist zichzelf tijdig in veiligheid te brengen. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

 

Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer had het vuur snel onder controle. Ook lag de Rondweg bezaaid met brokstukken.

 

Door het ongeluk werd de Rondweg tussen de Vordenseweg en de Banninkstraat in beide richtingen afgesloten voor verkeer. Beide voertuigen moesten worden afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines