Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:44:12 Bon-02 Oms Br Stanstechniek Gaanderen Westerbroekstraat Gaanderen 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem)...
donderdag 09 april 2020

DONDERDAG 31|10

Politie vindt vuurwapen tijdens verkeerscontrole in Doetinchem

Tevens heeft er op de Havenstraat een radarvoertuig gestaan die in totaal 353 x een snelheidsovertreding heeft geconstateerd

DOETINCHEM - Woensdagavond heeft de politie een verkeerscontrole gehouden aan de Roerstraat en later op het parkeerterrein van Woonboulevard Doetinchem Oost aan de Havenstraat.

 

Tijdens deze verkeerscontrole werd er nabij de controlelocatie een vuurwapen aangetroffen op de grond ter hoogte van de ingang van de Praxis. De hondengeleider kwam ter plaatse en heeft het vuurwapen veiliggesteld voor nader onderzoek.

 

Naast deze vondst werd er in de controlestraten in totaal 33x proces verbaal opgemaakt voor onder andere de volgende feiten:
- Snelheid;
- Negeren rood licht;
- Niet dragen van de gordel;
- Vasthouden mobiele telefoon tijdens rijden;
- Onverzekerd rijden;
- Rijden zonder rijbewijs;
- Gladde banden (twee waarvan het metalen karkas van de band zichtbaar was!)

 

Tevens heeft er op de Havenstraat een radarvoertuig gestaan die in totaal 353 x een snelheidsovertreding heeft geconstateerd. De hoogst gemeten snelheid bedroeg daarbij 104 km/u daar waar 50 km/u was toegestaan. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Tevens krijgt de bestuurder een cursus van het CBR voor een educatieve maatregel gedrag.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines