Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:29:33 Bon-05 Hv Stormschade Grevengoedlaan Doetinchem 068651 Prio Middel Eenheid | Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Doetinchem)...
zaterdag 20 april 2019

WOENSDAG 03|04

Automobiliste in Doetinchem rijdt fietser omver en botst tegen bushokje

De vrouw wordt door het ambulancepersoneel onderzocht

DOETINCHEM - Op de kruising Bevrijdingsstraat met de Churchillstraat in Doetinchem is woensdagmiddag 3 april na een forse aanrijding een flinke ravage ontstaan. EĆ©n persoon raakte lichtgewond.

 

Een automobiliste op leeftijd reed rond 16.15 uur in de richting van de Normandiƫstraat. Zij moest ter hoogte van de Churchillstraat uitwijken voor een fietser, die zij lichtelijke raakte. De auto schoot vervolgens via de stoep door, reed dwars door een bushokje en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig.

 

De fietser is ter plekke nagekeken en bleek nagenoeg ongedeerd. De oudere vrouw is voor controle naar een ziekenhuis vervoerd. Door het ongeluk ontstond er in beide richtingen een file. Weggebruikers werden door de politie langs het ongeval geleid.

 

De gemeente Doetinchem is in kennis gesteld om de grote hoeveelheid glas op te ruimen en zal het ernstig beschadigde bushokje ontmantelen.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines