Laatste alarmering:
Datum 01|06 Tijd 20:42:26 Bon-01 Oms Brandmelding Ooijman De Zorgvilla Wrangelaan Doetinchem 068631 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Bevelvoerder Kazerneploeg)
donderdag 04 juni 2020

ZONDAG 17|03

Jongen (18) vernield twee politiewagens in Doetinchem

De jongen is overgebracht naar een politiecellencomplex

DOETINCHEM - In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03:30 uur, is een 18-jarige jongen uit Doetinchem aangehouden door de politie wegens vernieling van twee politieauto's.


Een agent zag de jongen op het Simonsplein aan komen rennen. De jongen vond het vervolgens nodig om op de motorkap van een politieauto te klimmen om daarna vanaf het dak op de motorkap van een andere politieauto te springen. Hierdoor ontstond schade aan de politieauto's.


De agent die het incident zag gebeuren stond te kijken en gaf zijn collega's op de fiets door wat er gebeurd was. Ondertussen had de jongen de agent gezien en ging er snel vandoor. Op de Nieuwstad kon hij vervolgens tot stoppen worden gedwongen en werd hij aangehouden.


De jongen is overgebracht naar een politiecellencomplex. Hij zal vandaag worden gehoord over de vernieling waar hij verantwoordelijk voor is.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant