Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 17:21:46 Aanrijding Letsel N317 Re - Ettenseweg,3 Doetinchem Prio Eenheid | Politie Oost-Nederland (Persinformatie Noord...
dinsdag 20 augustus 2019

WOENSDAG 06|02

Mannen uit Doetinchem opgepakt in drugsonderzoek

Bij een huiszoeking zijn onder meer kluizen, harddrugs, enkele duizenden euro's contant geld, digitale gegevensdragers, een gloednieuwe televisie en enkele voertuigen in beslag genomen

DOETINCHEM - In Doetinchem heeft een langer lopend drugsonderzoek geleid tot aanhoudingen, doorzoekingen en in beslagname van goederen.


De politie kreeg vorig jaar meerdere aanwijzingen dat er in Doetinchem en omgeving gedeald werd door enkele personen. Het Basisteam Recherche Achterhoek West deed naar aanleiding van die informatie onderzoek. Op dinsdag 5 februari werden enkele afnemers onderschept, aangehouden en verhoord. Uiteindelijk werden de twee hoofdverdachten aangehouden. Zij worden beiden verdacht van het dealen van harddrugs.

 

Onderzoek in de woning
Er werd op vier plaatsen een doorzoeking verricht. Dat betroffen drie woningen en een kapperszaak. Bij de aanhoudingen en doorzoekingen werden verschillende goederen in beslag genomen. Dit zijn onder meer kluizen, harddrugs, enkele duizenden euro's contant geld, digitale gegevensdragers, een gloednieuwe televisie en enkele voertuigen. Verder zijn nog goederen in beslag genomen voor nader sporenonderzoek.

 

Twee aanhoudingen
Eén van de verdachten trachtte zich te onttrekken aan zijn aanhouding. Hij reed tegen een dienstvoertuig van de politie aan en maakte nog enkele gevaarlijke manoeuvres. Na een korte achtervolging gaf hij op en kon hij alsnog worden ingerekend. Tegen de twee mannelijke hoofdverdachten van 25 en 23 jaar oud uit Doetinchem wordt proces-verbaal opgemaakt. Ze worden in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Foto's
1/1
Reacties
marion zegt: spacer
goed zo ze moeden ze alle pakken vor onsere kleine kinder
08-02-19 16:47
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines