Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:21:34 Aanrijding Letsel Varsseveldseweg Plakdijk Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zondag 15 september 2019

ZONDAG 03|02

Grote brand op boerenbedrijf in Zieuwent

Vader en zoon naar ziekenhuis

ZIEUWENT - Op zondagochtend 3 februari is er omstreeks 10:15 uur een grote brand ontstaan in een grote schuur op een boerenerf aan de Kranenkampsweg in het Gelderse Zieuwent. Volgens de brandweer stonden er enkele landbouwmachines in de schuur. De brand was uitslaand en ging gepaard met veel zwarte rook dat enige tijd in de wijde omgeving was te zien.

 

De brandende schuur kan als verloren worden beschouwd. De brandweer is met vier blusvoertuigen, een hoogwerker en 4 watertankwagens ter plaatse. Men is aan het blussen en probeert uitbreiding van de brand te voorkomen. Op het boerenerf staan meerdere schuren. Brandweerlieden controleren al deze schuren. In ieder geval één stal met koeien is niet bij de brand betrokken, aldus een woordvoerder op Twitter.

 

Twee personen ademden rook in en zijn per ambulance voor verdere behandeling naar een ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines