Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 12:31:45 Bon-inci-02 Dv Dier In/op Ijs (vogel Klein) Vancouverstraat Doetinchem 068764 068631 Prio Middel Eenheid | Brandweer Doetinchem (Bevelvoerder Kazerneploeg)
dinsdag 22 januari 2019

ZATERDAG 27|10

Ernstig gewonde bij botsing tegen boom in Hengelo

Door het ongeluk heeft de Vordenseweg tussen de Lankhorsterstraat en de Deldensebroekweg lange tijd in beide richtingen dicht gezeten

HENGELO - Op de Vordenseweg N316 tussen Hengelo en Vorden hebben zaterdagochtend 27 oktober vrijwel tegelijkertijd twee ongelukken plaatsgevonden, waarvan één ernstig. Een slachtoffer is met ernstige verwondingen per traumahelikopter naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen gebracht.

 

Het eerste ongeluk gebeurde kort voor 7.30 uur. Een automobilist wilde vanuit de richting Hengelo linksaf slaan om de Tolweg in te rijden. Op dat moment werd hij ingehaald door een automobilist. Hierbij werd de auto licht aangetikt en belandde in een slip en botste zijwaarts tegen boom. De automobilist raakte daarbij zeer ernstig gewond. De andere automobilist kwam met de schrik vrij.

 

Kort na dit ongeluk gebeurde ruim 50 meter verderop een tweede aanrijding. Een auto, welke in de richting van Vorden reed, werd frontaal aangereden door een auto met aanhangwagen. Hierbij raakte één persoon lichtgewond. Gealarmeerde hulpdiensten rukten met groot materieel uit naar beide ongelukken. Ook een traumahelikopter kwam ter plaatse. De brandweer uit Hengelo verzorgde het eerste ongeluk samen met het korps uit Zutphen en Vorden verzorgde het tweede ongeluk.

 

Door het ongeluk heeft de Vordenseweg tussen de Lankhorsterstraat en de Deldensebroekweg lange tijd in beide richtingen dicht gezeten. De verkeersongevallendienst van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Alle voertuigen van beide ongevallen moesten worden afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie