Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:53 Bon-inci-01 Br Voertuig Slingeland Receptie Alg Nummer Kruisbergseweg Doetinchem... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem) (MDT -...
vrijdag 14 december 2018

MAANDAG 01|10

Drie personenauto's betrokken bij aanrijding in Ruurlo

Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt

RUURLO - Op de Vordenseweg N319 is maandagmiddag 1 oktober na een kettingbotsing een bestuurder gewond geraakt aan zijn hoofd. De man, welke een hevige bloedneus had, is per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. In het totaal raakten er drie auto's bij de botsing betrokken.

 

Alle drie de voertuigen reden vanuit Vorden in de richting van Ruurlo. Ter hoogte van de rotonde Zelhemseweg merkte de achterop komende bestuurder te laat op dat het verkeer voor hem langzaam rijdend was. De bestuurder probeerde een botsing te voorkomen maar botste achterop zijn voorganger, welke in botsing kwam met een derde voertuig. De bestuurder van de middelste auto raakte gewond.

 

Twee van de drie voertuigen moesten worden afgesleept. De auto, welke als laatste geraakt werd, kon met lichte schade zijn weg vervolgen. Het overige verkeer had de nodige hinder van het voorval.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie