Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:53 Bon-inci-01 Br Voertuig Slingeland Receptie Alg Nummer Kruisbergseweg Doetinchem... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem) (MDT -...
vrijdag 14 december 2018

ZATERDAG 29|09

Auto frontaal tegen boom in Lochem, voorwiel belandt op bijrijdersstoel

De bestuurder, een 48-jarige man uit Gorssel, raakte slechts lichtgewond

LOCHEM - Op de Sluitdijk in het buitengebied tussen Lochem en Almen heeft vrijdagavond 28 september ter hoogte van de Lochemse Golf & Countryclub een eenzijdige aanrijding plaatsgevonden. De bestuurder, een 48-jarige man uit Gorssel, raakte slechts lichtgewond.

 

De man reed kort na 23.00 uur in de richting van de Zutphenseweg (N346). In een scherpe bocht reed bestuurder, gezien de schade, met een geringe snelheid rechtdoor. De auto botste vervolgens tegen een boom. De klap was dusdanig hard dat het rechter voorwiel voor de bijrijdersstoel terecht kwam. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig. De brandweer van Almen haalde de man uit zijn voertuig en kon, met lichte ondersteuning, lopend naar de ambulance.

 

Nadat het voertuig veilig gesteld was, keerde de brandweer huiswaarts. Van de auto bleef niets meer over en moest worden afgesleept.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie