Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 10:35:53 Bon-inci-01 Br Voertuig Slingeland Receptie Alg Nummer Kruisbergseweg Doetinchem... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Achterhoek West (Doetinchem) (MDT -...
vrijdag 14 december 2018

MAANDAG 06|08

Veel schade bij aanrijding tussen twee personenauto's in Zelhem

Bij de aanrijding raakte één persoon slechts lichtgewond

ZELHEM - Op de Aaltenseweg tussen Zelhem en Hengelo (Gld.) heeft maandagmiddag 6 augustus op de kruising met de Varsselsestraat een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto. Eén persoon raakte hierbij lichtgewond. Hij is ter plekke door het ambulancepersoneel behandeld.

 

Een automobilist reed over de Aaltenseweg in de richting van Hengelo. Ter hoogte van de Varsselsestraat zag hij vermoedelijk een van rechts komende bestuurder over het hoofd. Een forse aanrijding was hierdoor het gevolg. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Omstanders ontfermden zich voor aankomst van de hulpdiensten om de bestuurders. De andere betrokken bestuurder kwam met de schrik vrij.

 

Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden afgesleept. Het overige verkeer had vrijwel geen hinder van het ongeval.