Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:59:26 Oms-alarm Zc Amandelhof Arnhemse Bovenweg Zeist 096641 Prio Hoog Eenheid | Kazerneploeg Brandweer Zeist Utrecht
zaterdag 25 mei 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 25|05

ROTTERDAM - Vanochtend even voor het middaguur stapte een bebrilde man een bank aan het Stadhuisplein in, zei dat hij een wapen had en eiste geld. Het personeel ging er niet op in en de man vluchtte met lege handen. Direct werd een intensieve zoektocht opgezet met onder andere hulp van de politiehelikopter en politiehonden. Dat resulteerde rond 14.00 uur in de aanhouding van een 22-jarige Rotterdammer in een pand aan de Coolsingel.


Het onderzoek naar de poging overval gaat door. Mensen die meer informatie hebben of getuige waren van de overval, en nog niet gesproken hebben met de ...

VANDAAG 25|05

AMERSFOORT - Op zaterdag 25 mei rond 12:55 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een woningbrand aan de Snoeckgensheuvel.

 

Bij aankomst van de brandweer kwam er al veel rook uit het dak. De bewoners en buren waren begonnen met het koelen door een tuinslang te gebruiken. De brandweer heeft een groot deel van het bovenste gedeelte van het dak moeten slopen om de brand goed te kunnen bestrijden. Voor de bewoners is het extra zuur omdat de woning ook te koop stond.

VANDAAG 25|05

BARNEVELD - Een motorrijder is zaterdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval op de A1 bij Barneveld. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

De man kwam rond 10.25 uur vanaf het parkeerterrein bij tankstation "Palmpol" en verloor in de bocht naar de invoegstrook de controle over zijn motorfiets en belandde uiteindelijk tegen de vangrail.

VANDAAG 25|05

VEENENDAAL - De brandweer is in de nacht van vrijdag op zaterdag 25 mei uitgerukt voor een uitslaande brand aan het Ronde Erf in Veenendaal.

 

De eerste melding kwam omstreeks 00:23 uur binnen. Bij aankomst werd al snel opgeschaald. Het betreft een brand in het trappenhuis van een tweetal appartementen. De bewoners van de appartementen moesten tijdelijk hun woning verlaten.

GISTEREN 24|05

EDE - Op vrijdag 24 mei zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt voor een aanrijding op de Jan Steenlaan in Ede. Een scooterrijder is door een onbekende oorzaak aangereden door een bestelbus.

 

De scooterrijder reed over het fietspad. Het slachtoffer is nagekeken door de ambulancedienst.

GISTEREN 24|05

NIJKERK - Vrijdagavond (24 mei) werd er een brand gemeld in een tuinhuisje aan de Pinksterbloem in Nijkerk. Van verre waren de zwarte rookwolken al te zien. Ter plaatse bleek er een tuinhuisje in brand te staan, volgens zeggen lagen er autobanden in het huisje.

 

Bij de brand heeft er een persoon brandwonden opgelopen, voor hem is een ambulance gealarmeerd. De brand trok heel veel kijkers.

GISTEREN 24|05

AMERSFOORT - Vrijdagmiddag omstreeks 15.30 uur zijn hulpdiensten opgeroepen naar de Laan 1914 in Amersfoort. Daar zijn twee fietsers met elkaar in botsing gekomen.

 

Medewerkers van de ambulance die ter plaatse kwam hebben de fietsers nagekeken maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De politie kwam ter plaatsen voor de afwikkeling tussen de twee fietsers.

VANDAAG 25|05

HARDENBERG - n de nacht van vrijdag 24 op zaterdag 25 mei om circa 01.05 uur ontving de politie een melding dat er mogelijk werd ingebroken bij een winkel aan het Oosteinde. Een melder had stemmen en glasgerinkel gehoord aan de achterzijde van het pand (achterzijde pand grenst aan de parkeerplaats op het Israel Immanuelplein).

 

De politie trof in de achtertuin van het pand een man aan die er vervolgens vandoor ging. Deze persoon trof echter een andere agent die hem wist aan te houden. De aangehouden man betrof een 34-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats. De politie ...

GISTEREN 24|05

ARNHEM - De politie heeft donderdag een 31-jarige man uit Groningen aangehouden in Schiedam. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op een woning aan de Vlissingenhof in Arnhem op vrijdag 1 maart jl.

 

Op die bewuste vrijdagavond omstreeks 23.45 uur, wisten vier of vijf personen een woning binnen te komen. Eén van de verdachten zou een wapen bij zich hebben gehad. Op dat moment waren de 24-jarige bewoonster en twee kinderen in huis. De woning werd doorzocht en even later gingen de daders er zonder buit vandoor. Kort na de overval werd direct een onderzoek ...

Meer artikelen