Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 19:31:35 13111 Rit 5973 Amsterdam Abrikozenstraat 1033KB Prio Hoog Eenheid | Ambulance 13-111 (GGD Amsterdam)
zaterdag 18 januari 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|01

ZWOLLE - Gisteren is een 40-jarige man uit Kampen gewond geraakt bij een steekincident aan de Palestrinalaan in Zwolle. De man werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht en vraagt getuigen zich te melden.


Rond 21.45 uur kreeg de politie de melding van het steekincident. Volgens de melder lag er een man gewond voor de portiek van de flat. Het slachtoffer verklaarde dat hij was neergestoken in een woning in de flat. Het slachtoffer kon ontkomen en riep in de portiek van de flat om hulp.

 

Heeft u meer informatie?
We komen graag in ...

VANDAAG 18|01

OTTERLO - Op de kruising Apeldoornseweg met de Hoenderloseweg in Otterlo is zaterdagmiddag rond 15:00 uur een ongeval gebeurd. Een wielrenner werd gelanceerd na een aanrijding met een afslaande auto. De wielrenner raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

 

De bestuurder van de auto verklaarde dat hij door de lage zon de wielrenner niet heeft gezien. De schade aan de auto is zodanig dat een berger deze zal meenemen.

VANDAAG 18|01

HOOGVLIET ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 18 januari rond 13.50 uur is brand ontstaan in een woning aan de Kaar in Hoogvliet Rotterdam. De bewoonster is weg gegaan en vergat dat er nog pannetje op het vuur stond.

 

De buren zagen rookontwikkeling in de woning en hebben 112 gebeld. De brandweer van Hoogvliet heeft het kleine brandje geblust en hierna de woning geventileerd.

 

Volgens Alarmeringen Rotterdam kwam de melding om 13:22 uur binnen bij de hulpdiensten.

VANDAAG 18|01

HILVERSUM - Zaterdagmiddag 18 januari heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Insulindelaan in Hilversum.

 

Een bestelbus is met een flinke klap op een personenauto gebotst. De schade is flink. De inzittenden zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand raakte gewond.

 

Een berger zal komen om beide voertuigen mee te nemen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.  Volgens Alarmeringen Hilversum vond de aanrijding rond het middaguur plaats.

1/1

VANDAAG 18|01

LUNTEREN - Zaterdagmorgen 18 januari rond 10.20 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Barneveldseweg in Lunteren.

 

Een personenauto is in de sloot beland nadat de bestuurder moest uitwijken voor een afslaande auto. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Een berger komt het voertuig bergen.

1/1

VANDAAG 18|01

SCHIEDAM - Wapen- en drugsbezitters, wanbetalers en oneerlijke ondernemers. Ze werden allemaal aangepakt vrijdagavond in het centrum van Schiedam. Openbaar Ministerie, Belastingdienst, Douane, handhavers van de gemeente Schiedam en de politie traden samen op.


In totaal werden 68 auto's uitvoerig gecontroleerd. Drie messen en een boksbeugel leverden een aanhouding op en diverse gebruikershoeveelheden drugs werden in beslag genomen. Tientallen bestuurders gingen naar huis met een bekeuring. De Belastingdienst nam 11 voertuigen in beslag en inde 60.000 euro aan achterstallige betalingen. ...

VANDAAG 18|01

APELDOORN - Zaterdagmiddag omstreeks 14:05 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Arnhemseweg ter hoogte van kinderdagverblijf Koos. Twee personenauto’s zijn door onbekende oorzaak frontaal op elkaar gebotst. Zeker één persoon is hierbij gewond geraakt.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten waren alle slachtoffers al uit de voertuigen. De brandweer heeft de auto’s veiliggesteld. Ook heeft de brandweer met behulp van de hoogwerker een kap van een lantarenpaal af gehaald. Deze is door rondvliegende scherven geraakt en hing los.

VANDAAG 18|01

ROTTERDAM - Op Coolsingel in Rotterdam Centrum hield de politie vanmorgen vroeg een 26-jarige Rotterdammer aan. Hij werkte niet mee en greep naar zijn zakken en wekte daarbij de indruk naar een wapen te grijpen. De politie voelde zich daardoor genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen. Daarna kon de man alsnog worden ingerekend.


Rond 05.15 uur herkenden agenten de Rotterdammer naar aanleiding van een signalement dat hoorde bij de verdachte van een gewelddadige straatroof op 11 januari aan de Schimmelpenninckstraat in Rotterdam Noord. In verband met de heftigheid van dit incident werd ...

VANDAAG 18|01

AMERSFOORT - Vrijdag 17 januari 2020 tussen omstreeks 23:30 uur en zaterdag 18 januari 2020 omstreeks 00:15 uur, vond er een beroving van een telefoon plaats op de Stadsring in Amersfoort. Eén van de verdachten is aangehouden.


De politie is op zoek naar een man die op zijn fiets achter de verdachten is aangefietst. Zou deze getuige zo snel mogelijk contact willen opnemen via het algemene politie nummer: 0900-8844.

Meer artikelen