Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:34:48 Btw-01 Br Gebouw (schoorsteen) Ekersdijk Enschede 054152 054331 Prio Hoog Eenheid | HW-4152 hoofdpost Brandweer Enschede Twente
zaterdag 10 april 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 10|04

HILVERSUM - Zaterdagavond 10 april rond 19.25 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Jan van der Heijdenstraat in Hilversum.

 

Een E-biker was hier geschept door een personenauto en ernstig gewond geraakt. Voor het slachtoffer kwam een traumahelikopter ter plaatse. Het slachtoffer werd na behandeling met spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

 

De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De weg was tijdelijk afgesloten voor verkeer.

VANDAAG 10|04

EDE - Zaterdagavond rond 19.25 uur zijn twee personenauto's frontaal met elkaar in botsing gekomen op de Kamerlingh Onnesweg in Ede. Dit gebeurde ter hoogte van de Albert Heijn XL.

 

Brandweer, ambulance en politie werden volgens 112 Meldingen Ede met spoed opgeroepen. Voor zover nu bekend is daarbij persoon gewond geraakt. Over de oorzaak van de aanrijding is niets bekend.

VANDAAG 10|04

EDE - De politie is zaterdagavond 10 april een grote zoekactie gestart na een heterdaad inbraak in de vogelbuurt in Ede. Na een Burgernetbericht werd bij de rotonde van de Proosdijerveldweg met de Veenderweg iemand staande gehouden. Twee personen bij de benzinepomp (Texaco) zijn gecontroleerd, maar zij bleken geen verdachten.

 

Om 18.23 uur werd een Burgernet bericht verstuurd met het verzoek uit te kijken naar een 30-jarige man met een grijze hoody en een 30-jarige vrouw met haar haar in een staart en een zwarte schoudertas, op de fiets. Of er ook iemand daadwerkelijk is ...

VANDAAG 10|04

EDE - Zaterdagavond 10 april rond 18.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Goorsteeg in Ede. Een auto is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in een weiland tot stilstand gekomen. De auto is hierbij dwars door een hekwerk gereden.

 

De bestuurder werd bij aankomst van de hulpdiensten niet meer aangetroffen. Het voertuig zal door een berger worden afgevoerd.

1/1

VANDAAG 10|04

MIDDEN NEDERLAND - De politie Midden - Nederland heeft het vermoeden dat een aantal social media accounts overgenomen zijn door hackers. Inmiddels zijn er stappen ondernomen. De situatie is onder controle en wordt gemonitord.

 

Voor dat monitoren heeft de politie uw hulp nodig. Heeft u het idee dat een account van de politie onrechtmatig gebruikt wordt? Meld dit dan aub zo spoedig mogelijk bij de politie.
Melden kan via: 0900-8844. Vermeld dan het volgende registratienummer: PL0900-2021109618.


Wat kunt u zelf doen tegen hacken?
- Zorg dat uw computer goed beveiligd is en installeer ...

VANDAAG 10|04

HARDERWIJK / ZEEWOLDE - Zaterdagmiddag is er een grote zoekactie op touw gezet boven het Wolderwijd. De zoekactie heeft te maken met een eerder aangetroffen kano deze ochtend. Er wordt gezocht met brandweer Zeewolde en Harderwijk, de KNRM reddingsboot van Elburg en de SAR helikopter. Ook hebben een politiehelikopter en het kustwachtvliegtuig daar gezocht. Gezien de windrichting en locatie waar de kano is gevonden verschuift de aandacht van het zuidelijk gedeelte naar het noordelijk gedeelte van het Wolderwijd.

 

Update

De SAR helikopter heeft de zoekslagen aan de noordzijde ...

1/1

VANDAAG 10|04

VOORTHUIZEN - Op vrijdag 9 april opende wethouder Didi Dorrestijn-Taal bij Ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen de vierde sport- en spelkast in de gemeente Barneveld. De sport- en spelkast is een plek waarin allerlei sport- en spelattributen zijn opgeslagen, waarvan kinderen in de buurt op vaste tijden gebruik kunnen maken. Er zijn ook sport- en spelkasten aanwezig in Garderen, Terschuur en Zwartebroek. Verschillende kinderen en enkele ouders zagen hoe de wethouder met pijl en boog symbolisch de sport- en spelkast geopend verklaarde.

 

Wethouder Dorrestijn sprak de kinderen ...

GISTEREN 09|04

BARNEVELD - De politie onderzoekt een woninginbraak in Barneveld. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek. De inbraak is gepleegd op donderdag 8 april 2021 tussen 15:30 uur en 17:00 uur in de Leeuwerikstraat.


Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen aan het signalement?
  • Verdachte voertuigen (auto's, bromfietsen) gezien in de straat of in de omgeving?
  • Informatie/gegevens van andere getuigen die dit delict hebben gezien/gehoord?
  • Camerabeelden, foto's ...

WOENSDAG 07|04

NIJKERK - Vanaf maandag 12 april 2021 start aannemersbedrijf Timmer Grond-, Weg - en Waterbouw in opdracht van de gemeente Nijkerk met de herinrichting van de Kloosterstraat. Zij verwijderen de bestaande bestrating en goten. Daarna wordt de straat opnieuw ingericht in dezelfde lijn als de rest van onze binnenstad.

 

Planning en werkzaamheden
De verwachting is dat de werkzaamheden circa 8 weken duren. Het werk bestaat uit 2 fases. Gedurende de werkzaamheden is de Kloosterstraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Er wordt een omleiding ingesteld. De winkels en woningen blijven bereikbaar.

...

Meer artikelen