Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:46:26 Son En Breugel Rit: 8386 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 22-104 (RAV Brabant-Zuidoost)
zaterdag 23 januari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 23|01

APELDOORN - De brandweer en politie zijn zaterdagmiddag gealarmeerd voor een woningbrand aan de Uilenweg in Apeldoorn zuid. Rond 12.00 uur vatte een stekkerdoos vlam. De bewoners ontdekte de brand tijdig waarna zij de brandweer in kennis stelde. De brandweer kwam evenals de politie met spoed ter plaatse.

 

De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle. Hierdoor bleef de brand en schade beperkt. De politie sloot korte tijd de straat af. De oorzaak van de brand betrof kortsluiting. Er raakte niemand gewond.

1/1

VANDAAG 23|01

BARNEVELD - Sinds 1 januari 2021 worden dieren in nood in de gemeente Barneveld geholpen door de nieuwe lokale Dierenambulance Barneveld. Met een eigen voertuig en de nodige vrijwilligers is deze hulpdienst al volop actief. De bijbehorende stichting is in oprichting en zoekt nog twee bestuursleden. Helpt u mee?

 

Voor het bestuur van de nieuwe stichting is al een voorzitter gevonden. Om het bestuur compleet te maken zoeken we nog twee mensen. Heeft u belangstelling voor een (vrijwillige) bestuursfunctie bij de Dierenambulance? Neem dan contact op met [email protected]

...
1/1

VANDAAG 23|01

SCHIEDAM - De politie zoekt getuigen van een autobrand die op 13 januari op de Jan van Riebeeckweg in Schiedam plaatsvond. Een grijze Peugeot 3008 die in de nacht van 28 op 29 december die op de Lepelaarsingel in Vlaardingen was gestolen, ging daar die nacht rond 00.10 uur in vlammen op.

 

De politie zoekt niet alleen getuigen van de brand zelf. Misschien heeft iemand vóór of ná de brand mensen op de Jan van Riebeeckweg zien wegrennen of wegrijden? Dan hoort de politie dat graag. Ook camerabeelden zijn welkom.

 

Bel de politie
De politie is direct na de brand een ...

1/1

VANDAAG 23|01

ROTTERDAM - Bij de aanhouding van een man die mogelijk in het bezit zou zijn van een vuurwapen, heeft een agent van de politie Rotterdam op 23 januari een waarschuwingsschot gelost. Niemand raakte gewond.

 

Kort voor de arrestatie kreeg de politie de melding binnen van een ruzie in de Hendrick Sorchstraat een man zou daar een andere man met een vuurwapen bedreigd hebben. Toen agenten in de straat aankwamen, was de vogel al gevlogen, maar hij werd op de 2e Middellandsstraat in een auto gezien.

 

Waarschuwingsschot
Op de Joost van Geelstraat werden hij en een tweede inzittende ...

VANDAAG 23|01

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 23 januari rond 17.00 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de A1 in Amersfoort. Een personenauto is door onbekende reden van de snelweg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Meerdere hulpdiensten kwamen naar het ongeval. De bestuurder is bij het ongeval gewond geraakt. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Eén rijbaan was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten. Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

 

De brandweer heeft door middel van een hydraulische schaar de motorkap open ...

VANDAAG 23|01

AMERSFOORT - Zaterdagmiddag 23 januari rond 15.50 uur is brand ontstaan in een papiercontainer aan de Gaardendreef ter hoogte van de Coelhorsterappelgaarde in Amersfoort. Een buurtbewoner zag jongeren zich verdacht gedroegen bij de container. Even later kwamen dikke rookwolken uit de container. Voor de container lag een fles met een brandbaar middel.

 

Buurtbewoners wisten één van de jongens vast te houden totdat agenten de jongen meenamen naar zijn huis, waar een goed gesprek gevoerd zal worden met zijn ouders.

 

Buurtbewoners probeerde zelf de brand te blussen, maar lukte ...

VANDAAG 23|01

HOOGVLIET ROTTERDAM - Zaterdagmiddag 23 januari rond 15.20 uur is brand ontstaan in de keuken van een woning aan de Bijster in Hoogvliet Rotterdam. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen uit het keukenraam. Meerdere brandweervoertuigen kwamen naar de brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.

 

Twee personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De woning is door de brand compleet verwoest.

DONDERDAG 21|01

BARNEVELD / NIJKERK - De politie heeft op woensdag 20 januari een 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden na de diefstal van een personenauto. Die diefstal vond een dag eerder, op dinsdag 19 januari, plaats op de Thorbeckelaan in Barneveld.


Het slachtoffer stond dinsdagavond 19 januari rond 22:00 uur te wachten voor de verkeerslichten op de Thorbeckelaan toen de verdachte hem onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp sommeerde uit de auto te komen. Door deze bedreiging vluchtte de eigenaar, waarna de verdachte instapte en wegreed.

 

De ...

WOENSDAG 20|01

VLAARDINGEN - Maandagmiddag 18 januari rond 12:45 uur woedde er een brand in een flatgebouw aan de Aalscholverlaan in Vlaardingen. De gehele flat moest worden ontruimd en één slachtoffer moest naar het ziekenhuis in verband met een mogelijke rookvergiftiging.


Rond 15:00 uur kon iedereen weer terug naar zijn woning. Inmiddels is uit het politieonderzoek tot nu toe een minderjarige verdachte in beeld gekomen. Deze wordt binnenkort gehoord. Het onderzoek naar het incident is nog niet afgerond.

...

Meer artikelen