Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 03:48:05 Hugo De Grootstraat Delft : 15111 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 15-111 RAV Den Haag Haaglanden
vrijdag 10 april 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 09|04

BARNEVELD - De gemeente Barneveld maakt zich op voor het paasweekeinde. Vanwege de coronacrisis kunnen veel geplande activiteiten niet doorgaan en zijn voorzieningen gesloten. Om te voorkomen dat het in natuur- en recreatiegebieden te druk wordt, worden dit weekeinde extra maatregelen getroffen bij Kootwijk, Zeumeren en de Hoevelakenseweg.

 

Onder normale omstandigheden markeert Pasen voor veel inwoners, ondernemers en toeristen in de gemeente Barneveld de start van het buitenseizoen. Burgemeester Asje van Dijk roept iedereen op mogelijk in de eigen omgeving te genieten van het mooie ...

GISTEREN 09|04

SCHIEDAM - Donderdagavond 9 april is een hennepkwekerij on een woning aangetroffen aan de Jozef Oreliosingel in Schiedam. Zo'n honderd planten werden door de politie in de woning aangetroffen. Een speciaal bedrijf heeft de plantage geruimd.

 

Er is nog niemand aangehouden, het onderzoek is in volle gang aldus de politie.

1/1

GISTEREN 09|04

AMSTERDAM - Op woensdag 8 april rond 21.15 uur heeft er een gewelddadige straatroof plaatsgevonden op de Boris Pasternakstraat. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 21.00 uur staan de twee slachtoffers voor het portiek van een woning op de Boris Pasternakstraat wanneer er twee mannen op hun af komen en met geweld de tas van het mannelijke slachtoffer afpakken. Wanneer het vrouwelijke slachtoffer zich mengt in de worsteling wordt er ook geweld tegen haar gebruikt. Een van de verdachte maakt hierbij gebruik van een voorwerp dat lijkt op een zweep. Het vrouwelijke slachtoffer raakt ...

GISTEREN 09|04

NIJKERK - Donderdagavond 9 april rond 18.15 uur is brand ontstaan bij een spoorwegovergang aan de Callenbachstraat in Nijkerk.

 

Een stuk spoorbiels is hier door onbekende oorzaak in brand geraakt. De brandweer is opgeroepen om de brandende biels te blussen. Het treinverkeer is een korte tijd gestremd geweest maar kon al snel weer doorrijden.

GISTEREN 09|04

HARDERWIJK - Donderdagavond 9 april rond 18.00 uur is brand ontstaan op een stuk heide aan de Watertorenweg in Harderwijk.

 

Meerde korpsen werden opgeroepen voor een heidebrand die door wandelaars werd ontdekt. Een oppervlakte van ongeveer dertig bij dertig meter stond in brand. Door snel optreden van de brandweer is erger voorkomen. Over de oorzaak is nog niks bekend.

1/1

GISTEREN 09|04

BARNEVELD - Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Het bestuur van de Barneveldse ballonfiesta kijkt terug op een fantastische editie in 2019 en de eerste ideeën en plannen voor 2020 waren al weer ingevuld. Ze hebben in het bestuur uitgebreid gesproken over de huidige situatie en een pijnlijke beslissing moeten nemen.

 

De voorgenomen 38e editie zal in 2020 niet doorgaan. Het bestuur realiseert zich dat het in deze tijd, die zulke grote gevolgen heeft voor de gezondheid en de economie, niet wenselijk is te spreken over deelname aan ons evenement, ons Barnevelds ...

1/1

GISTEREN 09|04

EDE - Opnieuw stond een 'corona-spuger' voor de rechter. Het OM eiste 8 weken cel tegen een 40-jarige man uit Ede die op 5 april in Utrecht van dichtbij naar twee agenten spuugde en daarbij riep dat hij corona had.

 

De man werd verdacht van bedreiging, belediging, huisvredebreuk en vernieling. De politierechter deed direct uitspraak en veroordeelde de man tot 6 weken gevangenisstraf. Ook moet hij de agenten elk 500 euro schadevergoeding betalen.

GISTEREN 09|04

GEMEENTE BARNEVELD - In de gemeente Barneveld mogen campings, vakantieparken en recreatieterreinen alleen gasten verwelkomen die zelfvoorzienend zijn. Dit betekent dat elk vakantiehuisje, camper of caravan een eigen kook- en toilet/was/douchevoorzieningen moet hebben. Het is niet toegestaan daarin andere bezoekers te ontvangen. Ook geldt hier de verbodsregel op meerdere personen bij elkaar.

 

Verbod voor publieke ruimte in park

Het is verboden om met meer dan 2 personen te verblijven in een publieke ruimte in het park of rondom het onderkomen. Er is een uitzondering voor ...

GISTEREN 09|04

HILVERSUM - De politie doet onderzoek naar vernielingen die maandagavond 6 april tegen middernacht zijn gepleegd aan de Kloosterlaan in Hilversum. Getuigen worden gevraagd contact op te nemen.


Rond half 12 werd de politie gebeld over de vernielingen. Een groepje van een kleine tien jongeren zou huis houden rond een school aan de Kloosterlaan. Zo werd er geprobeerd een ruit in te gooien en is beplanting losgetrokken. Bij dezelfde school werden rond de jaarwisseling ook al vernielingen aangericht.


De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien of die weten wie hier achter ...

Meer artikelen