Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 04:04:38 Bgm-01 Br Wegvervoer (auto) Tollensstraat Nijmegen 082131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep centrum Brandweer Nijmegen...
vrijdag 18 juni 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 18|06

AMERSFOORT - Donderdagavond 17 juni rond 23.00 uur hebben meerdere supporters een feest gevierd ter hoogte van de Stier aan de Kamp in Amersfoort.

 

Omdat Nederland met 2-0 wist te winnen van Oostenrijk reden meerdere mensen rondjes om de Stier met fietsen, scooters en auto's. Ook werden rookbommen en vuurwerk afgestoken. De politie keek van een afstand toe.

GISTEREN 17|06

AMERSFOORT - Donderdagavond 17 juni rond 20.50 uur zag een voorbijganger hoe spoorbomen van een spoorwegovergang niet meer automatisch open gingen aan de Hogeweg in Amersfoort.

De voorbijganger schakelde de politie in. Na een kort onderzoekje door de politie zagen ze dat inderdaad de spoorbomen niet meer open gingen. Monteurs van Strukton kwamen naar de spoorwegovergang en wisten de spoorbomen te repareren en de storing te verhelpen.

 

Het treinverkeer werd door dit incident niet stilgelegd. Wel moesten voorbijkomende treinen met gepaste snelheid voorbij rijden. Rond 21.30 werd de ...

1/1

GISTEREN 17|06

APELDOORN - Burgemeester Ton Heerts doet voor de komende EK voetbalwedstrijden een beroep op de medewerking van alle Apeldoornse Oranjefans en vraagt hen zo veel mogelijk thuis te blijven. "Zolang niet iedereen gevaccineerd is, is de kans groot dat feestjes zoals dat van afgelopen zondag op de rotonde in de Maten, leiden tot nieuwe uitbraken van corona. Ik ga ervan uit dat niemand dat wil."


Rotonde afgezet
Naast kans op besmettingen, leidde de bijeenkomst op de rotonde afgelopen zondag door rondrijdende auto's en het afsteken van vuurwerk ook tot mogelijk onveilige situaties. Om herhaling te ...

1/1

GISTEREN 17|06

ROTTERDAM - In een onderzoek naar een mislukte diefstal in een woning in Rotterdam-Noord zijn sieraden in beslag genomen welke vermoedelijk eerder gestolen zijn. Helaas is nog niet duidelijk geworden van wie deze sieraden zijn. We hopen dat er mensen zijn die ons kunnen helpen in het onderzoek want de sieraden hebben voor de eigenaren ongetwijfeld ook een emotionele waarde.

 

De zaak kwam aan het licht, nadat agenten op donderdag 3 juni jl. na 20.00 uur een melding kregen van een poging diefstal. In een woning in Rotterdam-Noord trof de zoon van de bewoonster een vrouw aan, die ...

GISTEREN 17|06

EDE - Tientallen dorpsbewoners van de plaatsen Harskamp, Wekerom en De Valk hebben donderdagavond een petitie aan de gemeente Ede overhandigd omdat ze tegen een zonnepark zijn. Er zijn plannen om het park te vestigen aan de Blaakweg.

 

Een tiental tractoren en een aantal vrachtwagens kwamen de inwoners naar het gemeentehuis in Ede. Voor de boeren is het onmogelijk uit te breiden door het zonnepark. De petitie is rond 18:45 uur overgedragen aan burgemeester Verhulst. De burgemeester heeft de petitie in ontvangst genomen. Vanavond kan een motie digitaal gevolgd worden. Sinds ...

GISTEREN 17|06

LEUSDEN - Donderdagmiddag 17 juni om 17.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Middenweg met de Asschatterweg in Leusden.

 

Een fietser en personenauto kwamen door onbekende reden met elkaar in botsing. Door de botsing is de fietser zwaargewond geraakt, hij is behandeld door het ambulancepersoneel en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Gedurende het ongeval waren meerdere rijbanen afgesloten.

 

Ook werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd later afbesteld. Door het ongeval hebben de fiets en personenauto lichte schade opgelopen. De politie ...

GISTEREN 17|06

BENNEKOM - Donderdagmiddag 17 juni tegen 17.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Meentdijk in Bennekom. Een fietsster schrok van een bestelbus en botste daardoor tegen een paal aan. Door de botsing is de fietsster gewond geraakt, ze is behandeld door het ambulancepersoneel. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Omdat de bestuurders van de bestelbus geen Nederlands spraken moest de politie telefonisch via een tolk het gesprek voeren.

GISTEREN 17|06

OMMEN - Donderdag 17 juni omstreeks 04.15 uur werd door een alerte buurtbewoner gezien dat er vernielingen werden gepleegd. De vernielingen werden gepleegd door twee jongens en vonden plaats in de omgeving van de uit de omgeving van Den Oordt / Hessel Mulertstraat / Doormanstraat in Ommen.


De buurtbewoner kon de politie een goed signalement geven en later zelfs aangeven waar de jongens zich bevonden. Daardoor konden agenten de jongens aanhouden in een speeltuintje in de buurt van de Doormanstraat. Het gaat om een jongen van 18 uit Nieuwleusen en 26-jarige jongen uit Dalfsen.


Uit een ...

GISTEREN 17|06

REGIO - De woningcorporaties in de regio Food Valley kunnen niet voldoen aan de maatschappelijke opgaven voor voldoende en betaalbare woningen en voorzien hierin grote uitdagingen. Dat is de uitkomst van een regionaal onderzoek dat zij samen hebben uitgevoerd naar aanleiding van het landelijke rapport Opgaven & Middelen. Samenwerking met andere partijen is daarom noodzakelijk.

 

De woningcorporaties in de regio Food Valley werken vanuit een sterke woningmarkregio dagelijks aan betaalbaar wonen met een diverse woningvoorraad voor verschillende doelgroepen. Tegelijkertijd zijn ...

Meer artikelen