Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 20:51:24 Ambu 17164 Duinrietgras 3206JD Spijkenisse Spijkn Bon 153364 Prio Hoog Eenheid | CPA Rijnmond AZRR Ambulance 17-164
woensdag 20 november 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 20|11

KLOOSTERHAAR - De hulpdiensten zijn woensdag 20 november uitgerukt voor een brand in een woning aan de Randweg in Kloosterhaar. De bewoner van de woning merkte bij thuiskomst brand in de slaapkamer.

 

De brand is vermoedelijk ontstaan bij of in een computer. Bij de brand kwam flink wat rook vrij. De brand is inmiddels door de brandweer onder controle.

1/1

VANDAAG 20|11

VEENENDAAL - Woensdagmiddag 20 november rond 15.00 uur is brand ontstaan in een auto aan de Rondweg-West in Veenendaal.

 

De auto is spontaan in brand gevlogen. De brandweer heeft de brand geblust. De bestuurder kon net op tijd zijn auto verlaten. Een begingsbedrijf heeft de auto geborgen.

1/1

VANDAAG 20|11

EDE - Woensdagmiddag 20 november rond 12.15 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Klaphekweg in Ede.

 

Door nog onbekende oorzaak is een auto tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder is hierbij gewond geraakt. Het traumateam werd ingezet bij het ongeval, maar even later afbesteld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Brandweer heeft de boom in stukken gezaagd en het voertuig zal door een berger worden meegenomen.

1/1

VANDAAG 20|11

ROTTERDAM - Woensdagmorgen 20 november rond 10.40 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Pascalweg in Rotterdam. Hierbij zijn vijf gewonden gevallen.

 

Drie voertuigen zijn met elkaar in botsing gekomen. In eerste instantie zou er sprake zijn van een beknelling, mar dit bleek niet het geval te zijn. Een persoon is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Bij de aanrijding waren ook twee kinderen betrokken en deze zijn nagekeken in een ambulance, maar hoefden gelukkig niet mee naar het ziekenhuis.

 

De weg ligt bezaaid met brokstukken. Een begingsbedrijf ...

VANDAAG 20|11

APELDOORN - Door de gladheid zijn woensdagochtend meerdere fietsers onderuit gegaan. Op onder andere de Deventerstraat, Arnhemseweg, Hoenderparkweg en de Koning Stadhouderlaan ging het mis.

 

De hulpdiensten werden woensdagochtend rond 09.10 uur gealarmeerd voor het ongeval op de Koning Stadhouderlaan. Hier was een fietsster onderuit gegaan op het fietspad. De combinatie met de vorst en de bladeren op het wegdek is het alleen maar gladder op sommige plekken. De vrouw raakte bij haar val gewond. Omstanders schoten meteen te hulp en belde de hulpdiensten. De hulpdiensten waren snel ...

VANDAAG 20|11

ACHTERVELD - Woensdagmorgen omstreeks 09.10 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen naar de Hessenweg in Achterveld. Daar is een fietser in de zijkant van een busje geklapt. De fietser raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis in Utrecht is vervoerd.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Zowel de fiets als de bus raakte flink beschadigd.

GISTEREN 19|11

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 19 november rond 17:30 uur is de brandweer met spoed uitgerukt voor een melding van een voertuigbrand op de Spijkweg in Biddinghuizen. Bij aankomst bleek het te gaan om een bestelbus. De oorzaak van de brand is niet bekend. De bestuurder heeft het voertuig veilig kunnen verlaten. Door de brand is de weg voor een deel afgezet voor het verkeer.

 

Update

De bestelbus was nog geen jaar oud. Hij was van begin 2019. De man had de bus aangeschaft omdat hij slecht te been was. Tijdens het rijden begon de bestelbus ineens te stinken. Hierna heeft die de bus aan ...

GISTEREN 19|11

HILVERSUM - Afgelopen zaterdag, 16 november, omstreeks 20:50 uur, kreeg de politie in Hilversum de melding dat een bewoner van de Rembrandtlaan achter twee inbrekers aanzat. Hij hoorde namelijk dat er bij de buren werd ingebroken, betrapte vervolgens twee jongemannen en hij rende achter hen aan, terwijl zijn vrouw 112 belde.

 

Ook een andere getuige zag de vluchtende inbrekers door de wijk rennen en gaf een duidelijk signalement en de looprichting door aan de agenten, die kort daarop twee verdachten konden aanhouden op de Veerstraat. Het ging om een 21-jarige man uit Stichtse ...

GISTEREN 19|11

EDE - De politie in de gemeente Ede heeft afgelopen nacht twee fietsendieven aangehouden. Dat meldt wijkagent Gerben Algra op social media. 

 

Na een zoektocht konden twee verdachten aangehouden worden. De gestolen fiets werd aangetroffen en de auto van de verdachten werd in beslag genomen. 

Meer artikelen