Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:17:15 Hv Voertuig Letsel Kruisbergseweg Doetinchem Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zaterdag 15 december 2018
Vraag het de specialist - 112 Doetinchem

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Rabobank Barneveld

Van den Wildenberg en Van Halder advocaten

Van den Wildenberg en Van Halder advocaten, centraal gevestigd op de St. Annastraat te Nijmegen, heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Letselschade. Een betrokken, doortastend en specialistisch team staat hier dagelijks voor u klaar. Binnen de sectie Letselschade en Verzekering zijn werkzaam mr. Vincent van Waterschoot, mr. Sigrid Ebbeng-Horstman en mr. Marloes Kok. Mr. Vincent van Waterschoot heeft geruime tijd geleden de specialistenopleiding LSA met succes afgerond.

Of u nu slachtoffer bent geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of letsel heeft opgelopen door toedoen van een dier, de advocaten van de sectie Letselschade en Verzekering zullen u ontlasten van alle juridische rompslomp tijdens deze zware, emotionele periode. Vanaf het begin (de aansprakelijkstelling) tot aan de uiteindelijke afwikkeling van uw letselschade wordt u professioneel begeleid en van deskundig advies voorzien. In onze visie dient het slachtoffer zoveel mogelijk terug te keren in de situatie zoals deze was vóór het noodlottige ongeval. Ons team werkt hiervoor nauw samen met onder andere medisch adviseurs en arbeidsdeskundigen.

Onze rechtsbijstand aan u is veelal kosteloos, omdat bij (gedeeltelijke) erkenning van aansprakelijkheid onze kosten als buitengerechtelijke kosten of in een deelgeschil door de aansprakelijke tegenpartij worden betaald. Tijdens een vrijblijvend en oriënterend gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Heeft u vragen, neem dan contact op met mr. Vincent van Waterschoot via [email protected] of bel naar 024 323 96 80.

Rabobank Barneveld

mr. drs. G.S. (Sigrid) Ebbeng-Horstman

advocaat sinds: 2007. Expertises: Letselschade en verzekering, Personen- en familierecht & Erfrecht.


De meest recente vragen

Rabobank Barneveld

> Eerste vraag

Hier komt de eerste vraag.