Laatste alarmering:
Datum 03|03 Tijd 14:53:33 Aanrijding Letsel Varsseveldseweg Kommendijk Doetinchem Prio Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
zondag 07 maart 2021

TOP NIEUWS

VRIJDAG 05|03

VORDEN - Op de kruising Hengeloseweg (N316) met de Hilverinkweg in het buitengebied van Vorden heeft vrijdagmiddag 5 maart een ernstig ongeluk plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een personenauto. De bestuurder van de auto, vermoedelijk op leeftijd, raakte ernstig gewond. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

 

Het ongeluk gebeurde kort na 16.00 uur. De bestuurder van de auto wilde vanuit de Hilverinkweg de Hengeloseweg oversteken, maar zag een naderende vrachtwagen uit de richting van Vorden over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierdoor gevolg. Gealarmeerde ...

1/1

ZONDAG 28|02

DOETINCHEM - Ter voorbereiding op de verdubbeling van de Europaweg in Doetinchem worden vanaf 1 maart aanpassingen gedaan op de omleidingsroutes: vier chicanes op de Doetinchemseweg (Wehl-Doetinchem); aanleg fietsroute Katjesbos-Oude Doetinchemseweg; aanpassing kruispunten Kilderseweg.

 

De Europaweg en het gebied hier rondom zijn erg belangrijk voor omliggende wijken en bezoekers van Doetinchem en omstreken. Om dit ook voor de toekomst te behouden is de gemeente al enige tijd bezig met een nieuwe gebiedsuitwerking waarin alle toekomstige ontwikkelingen zijn verwerkt.

...

ZATERDAG 27|02

LAAG KEPPEL - Op de N317 - Rijksweg bij Laag Keppel is zaterdagmiddag 27 februari een motorrijdster van de weg geraakt en in een sloot beland.

 

De motorijdster werd in een weiland naast de weg behandeld door het ambulancepersoneel. Daarvoor moest een stuk prikkeldraad verwijderd worden om bij het slachtoffer te komen. Het overige verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis in Doetinchem vervoerd.

1/1

DINSDAG 23|02

DOETINCHEM - Op dinsdag 23 februari 2021, heeft de politie in de loop van de middag meerdere meldingen binnen gekregen van diverse oplichtingen. Tijdens de oplichting werd er telefonisch contact opgenomen met de slachtoffers door hun 'bank'. Tijdens dit telefoon gesprek werd er medegedeeld dat de pinpas en pincode gecontroleerd moesten worden. Om dit te controleren zou een medewerker van de bank langs komen bij de woning om de bankpas op te halen.


Voornamelijk mensen op leeftijd waren het slachtoffer van deze oplichting. Waarschuw elkaar en maak deze manier van oplichting bekend in uw ...

VRIJDAG 19|02

DOETINCHEM - In de nacht van donderdag op vrijdag 19 februari is brand ontstaan in een schuur achter een woning aan de Schermhorst in Doetinchem. Door de brand in de schuur is deze helemaal verwoest.

 

De brandweer had tijd nodig om de brand helemaal te blussen. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting. Bij de brand is niemand gewond geraakt.

WOENSDAG 24|02

NEDERLAND - De huidige lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 15 maart van kracht. Maar het kabinet heeft op 23 februari een aantal versoepelingen aangekondigd.

 

Samenvatting van de versoepelingen

  • de middelbare scholen en het mbo gaan vanaf 1 maart deels weer open
  • vanaf 3 maart:
    • mogen jongeren tot en met 26 jaar weer samen buiten sporten op sportaccommodaties;
    • mogen contactberoepen weer uitgeoefend worden;
    • mag de detailhandel open voor winkelen op afspraak.

VRIJDAG 19|02

DOETINCHEM - De politie heeft een langer lopend onderzoek naar aanleiding van het aantreffen van een ontmanteld drugslab in een loods aan de Havenstraat afgerond.


Op 23 april 2020 werd in een loods een ontmanteld drugslaboratorium aangetroffen. Het drugslab werd ontdekt nadat bij de politie werd gemeld dat op het terrein een container stond die een sterke penetrante lucht verspreidde.


In april troffen agenten geen apparatuur, maar nog wel chemicaliƫn aan.

 

De politie stelde na het aantreffen van het ontmantelde drugslab verder onderzoek in. In de loop van 2020 werden vijf ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Volgend jaar weer knallen tijdens de jaarwisseling
DOETINCHEM 24Webvertising