Logo 112Doetinchem

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 03 september 2023, 18:51

Motorrijder overleden bij ernstig ongeval in Lengel, verdachten uit Doetinchem en Litouwen aangehouden

LENGEL – Rond 11:20 uur kreeg de politie een 112 melding van een ernstig ongeval waar een personenauto en motor bij betrokken waren op de Drieheuvelenweg in Lengel. Op de motor zaten een man en een vrouw. De man en tevens bestuurder is overleden. De vrouw raakte zwaargewond en moest naar het ziekenhuis.

De automobilist vluchtte na het ongeval en knalde niet veel later op een boom aan de ‘s-Heerenbergseweg in Zeddam. De inzittenden gingen er wederom vandoor, maar inmiddels hebben we twee van hen aangehouden. Naar een derde verdachte zoeken we nog. Het onderzoek loopt.

Het overleden slachtoffer is een man (67) uit ‘s-Heerenberg. De gewonde vrouw (62) komt uit dezelfde plaats. De aangehouden verdachten zijn een 24-jarige man uit Doetinchem en een 28-jarige man uit Litouwen. De twee zitten op dit moment nog vast.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.