Redactie ongeval 1 reactie(s) vr 29 april 2022, 16:50

Motorrijder (21) uit Zelhem overlijdt tijdens proefrit in Doetinchem

DOETINCHEM – Bij een eenzijdig ongeval aan de Varsseveldseweg in Doetinchem is vrijdag 29 april een motorrijder om het leven gekomen. Het gaat om een 21-jarige man uit Zelhelm.

Het ongeluk gebeurde rond 13.30 uur. Een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team en meerdere hulpdiensten werden opgeroepen, maar de hulp mocht niet baten. Hij overleed ter plekke.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

De man had volgens de politie net vandaag zijn rijbewijs opgehaald bij het gemeentehuis en was op de motor een proefrit aan het maken.

5 2 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bea
Bea (@guest_21)
Offline
29 april 2022 19:41

😢😢Ach heden, hoe vaak zal zijn moeder gezegt hebben doe je voorzichtig…. Heel veel kracht en steun gewenst voor een ieder die van hem hield

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons