Logo 112Doetinchem

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 20 maart 2022, 2:16

Man (64) uit Gaanderen overleden na vermoedelijk opzettelijke aanrijding in Ede

EDE / GAANDEREN – Een man die zaterdag vermoedelijk opzettelijk werd aangereden in Ede, is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie. Het gaat om een 64-jarige inwoner van Gaanderen.

Het slachtoffer werd zaterdag aan het eind van de middag aangereden op De Halte, vlak bij supermarkt Hoogvliet. Volgens getuigen werd hij meerdere keren overreden.

Na de aanrijding ging een automobiliste ervandoor. Op Burgernet verscheen vlak na het ongeval een melding waarin werd aangegeven dat men op zoek is naar de bestuurster. Later in de middag werd de vrouw met het gezochte voertuig aangetroffen. De verdachte heeft het slachtoffer vermoedelijk opzettelijk aangereden.

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.