Logo 112Doetinchem

Redactie brand 0 reactie(s) zo 15 oktober 2023, 21:55

Loodsen in lichterlaaie op bedrijventerrein in Groenlo

GROENLO – Zondagavond is brand ontstaan in twee loodsen in Groenlo. Volgens P2000 begon de brand omstreeks 20:00 uur op het nieuwe bedrijventerrein. Het gaat om zogenaamde Romni-loodsen.

De loodsen stonden snel volledig in brand en de zwarte rook die vrijkomt trekt in westelijke richting over het industrieterrein. Mensen die in de buurt wonen krijgen het advies ramen en deuren te sluiten en de mechanische ventilatie uit te schakelen.

De brandweer uit Groenlo, Eibergen en Neede is met meerdere voertuigen aanwezig om het vuur te bestrijden. Om beter te kunnen blussen worden de brandende loodsen met een kraan opengetrokken, laat een woordvoerder weten.
De brandweer zal nog enige tijd nodig hebben om na te blussen. Bij de brand raakte niemand gewond. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

112 Groenlo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Groenlo lees je in onze categorie 112 Nieuws Groenlo. Alle 112 alarmeringen uit Groenlo kan je live volgen via 112 meldingen Groenlo.

Locatie

112 Melding

20:05:46 15-10-23 P 1 BON-01 (Middel BR) BR bijgebouw (kw 500) (loods/grote schuur) Zuidgang Groenlo 064662 Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Monitorcode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.