Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:29:33 Bon-05 Hv Stormschade Grevengoedlaan Doetinchem 068651 Prio Middel Eenheid | Brandweer Noord en Oost-Gelderland (Doetinchem)...
zaterdag 20 april 2019
TOP NIEUWS

VRIJDAG 12|04

DOETINCHEM - Op donderdagavond 11 april vond er een plofkraak plaats bij een geldautomaat aan de Houtsmastraat. Hierbij werd het gebouwtje waarin de pinautomaat zich bevond volledig verwoest. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Ook worden mensen die bewakingscamera's hebben hangen in de wijde omgeving van de getroffen locatie gevraagd zich te melden.

 

Omstreeks 23.15 uur kreeg de politie diverse meldingen van de plofkraak. Toen de politie ter plaatse kwam bleek de ravage groot te zijn. Het grootste deel van het gebouw bleek verwoest en de resten ...

1/1

WOENSDAG 10|04

DOETINCHEM - Afgelopen nacht kreeg de politie in Doetinchem de melding samen met agenten uit Achterhoek-Oost en Arnhem, om alle grensovergangen dicht te zetten. De Duitse politie zat samen met een helikopter achter een voertuig aan die tijdens een overval op een tankstation overlopen waren. Duitse agenten zaten met ongeveer 9 voertuigen al een geruime tijd achter het voertuig aan, welke zich met hoge snelheid richting de Nederlandse grens bewoog.

 

De meldkamer heeft ons op afstand, samen met de Arnhemse en de Duitse agenten in 1 gespreksgroep gezet, zodat zij allen met elkaar ...

WOENSDAG 03|04

DOETINCHEM - Op de kruising Bevrijdingsstraat met de Churchillstraat in Doetinchem is woensdagmiddag 3 april na een forse aanrijding een flinke ravage ontstaan. Eén persoon raakte lichtgewond.

 

Een automobiliste op leeftijd reed rond 16.15 uur in de richting van de Normandiëstraat. Zij moest ter hoogte van de Churchillstraat uitwijken voor een fietser, die zij lichtelijke raakte. De auto schoot vervolgens via de stoep door, reed dwars door een bushokje en kwam tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel aanwezig.

 

De fietser is ter plekke ...

1/1

MAANDAG 01|04

DOETINCHEM - In de nacht van donderdag 28 maart op vrijdag 29 maart was het wederom raak in de wijk Dichteren. Auto's van het merk Seat en Volkswagen waren op de Moldau, Ebro, Tiber en de Oder het doelwit van inbraak. Daarbij werden onder andere navigatiesystemen en complete sturen met daarin airbags gestolen.

 

Auto-inbraak en autodiefstal is voor de politie een moeilijk aan te pakken delict. Het openbreken en stelen is een kwestie van minuten, terwijl de inbraak of diefstal vaak een paar uur later wordt ontdekt.

De politie roept de inwoners dan ook op om direct 112 te bellen ...

ZATERDAG 30|03

ZUTPHEN - In Zutphen zijn zaterdag 30 maart op twee locaties op de Pollaan brandweerwedstrijden gehouden. Deze zijn georganiseerd door het (ABWC) Algemeen brandweer wedstrijd comité. De TAS-HD baan bevond zich in het voormalige pand van Bührmann Ubbens, de 112-baan in de werkplaats van Strukton Rail.

 

TAS-HD
Deelnemende korpsen werden gealarmeerd voor een assistentie politie. In het begin was nog niet duidelijk wat er zich in het pand afspeelde. Eenmaal onderweg meldde de alarmcentrale (AC) dat het om een brand ging. Ter plaatse gingen de eerste brandweermensen op verkenning uit ...

DINSDAG 12|03

ARNHEM - Naar aanleiding van aangifte door Rijkswaterstaat tegen een medewerker is de politie een onderzoek gestart. Er is een verdenking van het plegen van grootschalige fraude door de medewerker en derden. Dat betekent dat het onderzoek niet alleen gericht is op de betreffende medewerker maar breder plaatsvindt.

 

Dinsdag vond een doorzoeking plaats in de woning van de verdachte medewerker. Er is geen aanhouding verricht. De politie sluit meerdere aanhoudingen in het onderzoek niet uit.

MAANDAG 18|02

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  2260
53%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

23%
  Veel te laag!

DOETINCHEM 24Webvertising