Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:41:56 (intrekken Alarm Brw: ) Oms Br Elver Julianahuis Nieuw Wehlseweg Wehl Prio Eenheid | Brandweer Doetinchem (Wehl) (Bevelvoerder)
maandag 18 februari 2019
1/1
TOP NIEUWS

VRIJDAG 15|02

REGIO - Momenteel worden er in de regio en in de rest van het land zeer veel slachtoffers gemaakt door fraude met gebruik van Whatsapp. De dader doet zich voor als een vriend / familielid en vraagt om uiteenlopende redenen geld over te maken naar een rekeningnummer. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij even krap bij kas zit en snel wat geld nodig heeft om een rekening te betalen. Omdat de dader 'vertrouwd' over komt in het gesprek en wellicht een profielfoto heeft die overeen komt met degene waarvoor hij zich uitgeeft, zijn er verschillende mensen die hier intrappen en geld overmaken.

Door ...

DONDERDAG 14|02

HUMMELO - Op donderdag 14 februari rond 18:50 uur zijn de hulpdiensten met spoed uitgerukt naar de Zelhemseweg in Hummelo.

 

Door een onbekende oorzaak is een auto tegen een monumentaal pand aangereden. Er is een persoon gewond geraakt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeluk gebeurde in een bocht waar al vaker ongelukken zijn gebeurd.

1/1

WOENSDAG 13|02

ZELHEM - Bjorn Hekkelman is tot zover bij ons bekend de jongste postcommandant van het land. Met zijn 30 jaar is Bjorn benoemd tot postcommandant van de Brandweer Bronckhorst, Post Zelhem. Hij volgt hiermee vanaf 1 april 2019 René Jolink op.

 

Het Brandweer vak is hem er met de paplepel ingegoten. Zijn vader, tevens postcommandant in Vorden, leerde hem vroeger al de fijne kneepjes in het vak. Hierdoor is het bij hem gaan bloeien en niet meer weggegaan. Geboren en opgegroeid in Vorden en momenteel wonend in Doetinchem wordt Bjorn nu postcommandant in Zelhem.


In de avonduren en de ...

1/1

DINSDAG 12|02

DOETINCHEM - Een 17-jarige jongen uit Doetinchem raakte dinsdagmiddag 12 februari 2019 bij een steekincident in het Amphionpark gewond. Hij is voor behandeling van zijn verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Vier jongens zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

 

Rond 17.00 uur kreeg de politie de melding dat in het Amphionpark iemand gestoken zou zijn. Bij dit steekincident waren meerdere jongens betrokken. Op aanwijzingen van getuigen werden ongeveer een kwartier na de melding twee 17-jarige jongens uit de gemeente Doetinchem ...

1/1

ZATERDAG 09|02

NEDERLAND - Op zaterdag 9 februari zijn de hulpdiensten omstreeks half acht in de morgen uitgerukt voor een incident aan de Edisonweg in Alblasserdam. Uit een tankauto kwam giftig gas vrij wat in een groot deel van Midden-Nederland en ver daarbuiten zorgde voor stankoverlast. Reden om burgers die benedenwinds wonen een NL-Alert te sturen. Maar gezien het grote aantal klachten en vragen op sociale media, blijkt het systeem lang niet bij iedereen goed te werken.

 

Verwarring

Het bericht is tegenstrijdig. In de eerste instantie wordt gesproken over ...

DINSDAG 05|02

DOETINCHEM - Onbekenden hebben tussen afgelopen vrijdagavond en maandagochtend een bedrijfsauto gestolen die bij een woning aan de Nevel in de wijk Wijnbergen stond.


De bedrijfsauto is van merk Mercedes-Benz, type Vito, bruin van kleur, voorzien van het kenteken VT-924-F en was geladen met diverse (electrische) gereedschappen in koffers.


Het is voor de eigenaar een raadsel hoe de dieven de bedrijfsauto hebben meegenomen. De bedrijfsauto heeft een alarm, de autosleutels lagen binnen en er is niet ingebroken.

...

VRIJDAG 01|02

DOETINCHEM - Woensdag 30 januari rond 18.25 uur heeft op de Wildenborch in Doetinchem een beroving plaats gevonden van een pizza bezorger.


Verdachte rond de 30 jaar oud, droeg donkere kleding en een rode bandana. Bent u getuige of heeft u iets te melden? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900 – 8844.

Agenda

Zaterdag 16 maart

10:00
Kootwijkerbroek

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
Aantal stemmen:
  376
46%
  Inbraakwerend hang en sluitwerk

15%
  Electronisch alarmsysteem

39%
  De buren letten heel goed op!

DOETINCHEM 24Webvertising