Logo 112Doetinchem

Redactie misdaad 0 reactie(s) wo 11 oktober 2023, 22:48

Dode en gewonde bij steekincident in Zutphen; politie op zoek naar dader

Laatst bijgewerkt: donderdag 12 okt 2023 om 04:47 uur

ZUTPHEN – Bij een steekincident in Zutphen is woensdagavond een persoon om het leven gekomen. Een tweede slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis.

De incidenten vonden kort achter elkaar plaats op de Gerard Doustraat en de Berkenlaan, een straat die iets verderop ligt.

Rond 21.30 kwam de eerste 112melding van een steekincident bij de politie binnen. Op de kruising tussen de Gerard Doustraat en de Berkenlaan troffen zij een gewond persoon aan. Acht minuten later volgde een tweede melding van een steekincident. Ook daarbij viel een slachtoffer. Dit incident vond plaats op de kruising van de Berkenlaan met de J. P. Heijerstraat.

Aan de gewonden is direct hulp geboden, maar één van de betrokkenen is desondanks overleden. De tweede persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Twee traumahelikopters werden opgeroepen. Het eerste slachtoffer is met de ambulance naar een traumahelikopter gebracht voor een rendez vous. De politie is met veel mankracht in de wijk aanwezig en zoekt onder meer de bosjes af. Een dader is nog niet gepakt.

112 Zutphen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zutphen lees je in onze categorie 112 Nieuws Zutphen. Alle 112 alarmeringen uit Zutphen kan je live volgen via 112 meldingen Zutphen.

112 Melding

21:39:12 11-10-23 Steekincident Berkenlaan Zutphen 635405 Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Doetinchem

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Doetinchem
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.