Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:58:19 Hv Voertuig Letsel Schouwburgplein Doetinchem Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
dinsdag 17 juli 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 16|07

WARNSVELD - Maandagmiddag 16 juli is rond twintig voor zes brand ontstaan in een bedrijfswagen van 'Kook jij of ik?' op de Lochemseweg (N346) tussen Warnsveld en Lochem.

 

De bestuurder reed vanaf Warnsveld in de richting van Lochem met een auto vol eten toen er ter hoogte van de Keminkstraat door nog onbekende oorzaak brand ontstond in het voertuig. De bestuurder zette het voertuig aan de kant en ondernam een bluspoging met een poederblusser. Tijdens deze bluspoging vond een explosie plaats. De bestuurder van de auto is ongedeerd gebleven. De Lochemseweg (N346) is ter hoogte van het ...

1/1

GISTEREN 16|07

VEENENDAAL - Wensballonnen worden regelmatig opgelaten. De wensballon is een lampion die, net als de heteluchtballon, werkt op het principe dat warme lucht stijgt. De lucht in de ballon wordt verwarmd door een open vlam die onder de ballon hangt. Een wensballon ziet er mooi uit, maar het oplaten brengt ook risico's met zich mee.

 

De brandweer raadt het gebruik van wensballonnen af. Door de grote droogte is bij het neerkomen van de ballon de kans op brand erg groot. In sommige gemeenten is het zelfs al verboden om een wensballon op te laten. Desondanks werd in Veenendaal West ...

1/1

GISTEREN 16|07

LICHTENVOORDE - De politie is wel wat gewend maar dit zien ze ook niet alle dagen. De (beginnend) bestuurder van deze auto werd zondagmiddag tijdens een alcoholcontrole bij de Zwarte Cross gecontroleerd en bleek te veel op te hebben.


Over de rest van de bestuurders qua alcoholgebruik was de politie erg tevreden.

 

Vandaag is de politie bezig met de inmiddels bekende rest-alcoholcontrole. De politie heeft maandagmorgen 16 juli na afloop van de Zwarte Cross op de vertrekroute N313 weggebruikers op alcohol gecontroleerd. Van de 1950 gecontroleerde bestuurders bleken er 31 ...

ZATERDAG 14|07

HAAKSBERGEN - Op de Eibergsestraat ter hoogte van Dierenopvang Brammelo heeft zaterdag 14 juli een aanrijding tussen een motorrijder en een personenauto met paardentrailer plaatsgevonden. Bij de aanrijding is de motorrijder gewond geraakt.

 

De motorrijder werd aangereden nadat de personenauto met paardentrailer wilde afslaan. Het slachtoffer is ter plaatse door het ambulancepersoneel en de arts van traumateam behandeld. Later is het slachtoffer met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

1/1

DONDERDAG 12|07

REGIO - Tijdens twee actiedagen gericht op gevaarlijk rijgedrag ten opzichte van vrachtwagens heeft de politie 96 bekeuringen uitgedeeld. Eén bestuurder moest zijn rijbewijs inleveren. De politie zette een gehuurde onopvallende vrachtwagen in en enkele onopvallende auto's en motoren om de overtredingen te kunnen waarnemen. Alle overtreders werden aan de kant gezet.

 

De politie controleerde dinsdag 10 en woensdag 11 juli tussen 13.00 en 20.30 uur op diverse wegen in Midden-Nederland. Meest in het oog sprong een bestuurder die zojuist aan de kant was gezet omdat hij met zijn ...

WOENSDAG 11|07

Als u ooit een inbraak in uw huis hebt meegemaakt, weet u hoe ingrijpend dat is. Alleen al het idee dat er vreemden in uw woning zijn geweest! Nog los van de schade door diefstal. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om uw woning goed te beveiligen. Huisbeveiliging waarmee u het zelfs de fanatieke inbreker heel moeilijk maakt.

 

Elke woning andere beveiliging
Van mechanische huisbeveiliging (zoals hang- en sluitwerk) tot elektronische huisbeveiliging (alarmsystemen). Het beste is om te beginnen met een preventieadvies. Elke woning is anders. De bereikbaarheid van ramen en deuren ...

ZATERDAG 23|06

DOETINCHEM - Op dinsdag 19 juni 2018, omstreeks 17.15 uur vond een verkeersconflict plaats tussen een motorrijder en een bestuurster van een personenauto.


Het incident vond plaats aan de Bilderdijkstraat in Doetinchem ter hoogte van de nieuwe verkeersdrempels nabij school 't Noorderlicht. De motorrijder heeft zich hierbij zodanig misdragen, dat de bestuurster van de personenauto aangifte deed van meerdere strafbare feiten. Er waren op dat meerdere mensen op straat, die iets gezien moeten hebben. De politie is op zoek naar deze getuigen.

 

Heeft u iets waargenomen? Neem dan ...

Agenda

Woensdag 15 augustus

09:00
Vlissingen

Donderdag 23 augustus

10:00
Den Haag

Zaterdag 22 september

10:00
Pijnacker

Headlines

Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
DOETINCHEM 24Webvertising