Laatste alarmering:
Datum 14|02 Tijd 18:33:42 (inci-01) Oms Br (rookmelder) Rgc Doetinchem Oms 05058 Kruisbergseweg Doetinchem... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Kazerneploeg)
zondag 18 februari 2018

VRIJDAG 06|10

Vrouw in scootmobiel zwaargewond bij aanrijding met vrachtwagen

De vrouw wilde met haar scootmobiel vanaf een fietspad de Sliekstraat oversteken om naar haar appartementencomplex te gaan

HUMMELO - Op de Sliekstraat N314 in Hummelo is vrijdagmiddag 6 oktober een oudere vrouw in een scootmobiel zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtwagen. De vrouw is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis overgebracht.

 

Het ongeluk gebeurde omstreeks 13.45 uur. De vrouw wilde met haar scootmobiel vanaf een fietspad de Sliekstraat oversteken om naar haar appartementencomplex te gaan. Bij het oversteken zag zij vermoedelijk de naderende vrachtwagen over het hoofd. De vrouw in de scootmobiel raakte na de aanrijding zwaargewond. De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ook een speciale zorgambulance uit de veiligheidsregio Gelderland-Zuid, die toevallig in de buurt was, verleende eerste hulp. De vrachtwagenchauffeur, afkomstig uit Groningen, kwam met de schrik vrij.

 

De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. De scootmobiel raakte na het ongeluk in meerdere stukken. De vrachtwagen raakte licht beschadigd.

Locatie

Headlines