Laatste alarmering:
Datum 14|02 Tijd 18:33:42 (inci-01) Oms Br (rookmelder) Rgc Doetinchem Oms 05058 Kruisbergseweg Doetinchem... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Doetinchem (Kazerneploeg)
zondag 18 februari 2018

WOENSDAG 13|09

Veel overlast van eerste herfststorm van dit jaar

De brandweer in de regio was druk met stormschade meldingen

REGIO - Nederland heeft vandaag te maken met de eerste herfststorm van dit jaar. Op Vlieland is windkracht 10 gemeten. De NS rijdt op een aantal plekken met minder treinen en op Schiphol zijn vluchten vertraagd. Rond 11.00 uur kreeg de storm officieel het label 'zwaar'.

 

De brandweer in de regio was druk met stormschade meldingen. In een boom aan de Teubenweg in Keijenborg is door de eerste herfststorm een tak afgebroken en gevaarlijk komen te hangen. De brandweer is enige tijd bezig geweest met het verwijderen hiervan.

 

De brandweer van Hengelo kreeg kort na 14.00 uur de melding. Ter plaatse bleek de tak te hoog en gevaarlijk te hangen dat men er met een ladder niet bij konden komen. Hierop werd besloten om de hoogwerker uit Doetinchem in te schakelen. Na het wegzagen van enkele takken werd de grote tak, die door de storm was losgekomen, verwijderd. Door alle werkzaamheden werd de Teubenweg enige tijd afgesloten.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines