Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 08:44:10 P (inci-01) Br Voertuig (bromfiets) Ludgercollege St Vondelstraat Doetinchem 068631 Prio Eenheid | Brandweer GelderlandNoordOost (Onbekende code)
woensdag 21 maart 2018

DINSDAG 02|05

Brandweer Doetinchem neemt op ludieke wijze afscheid van collega

Rond 18:05 uur werd de brandweer opgeroepen voor een dier op hoogte

DOETINCHEM - De brandweer van Doetinchem heeft vanavond op 'gepaste' wijze afscheid genomen van een collega, een in scene gezette inzet werd gebruikt om op ludieke wijze zijn laatste dagen luister bij te zetten.

 

Rond 18:05 uur werd de brandweer opgeroepen voor een dier op hoogte, aan de Edisonstraat zou een 'poes' in nood zijn. In werkelijkheid was het een opgezet plan om een collega te bedanken voor 21-jaar trouwe dienst. Op het dak van het gebouw trof dhr. Veldkamp zijn partner aan, beneden stonden zijn collega's de inzet met veel plezier te volgen. Aan onze fotograaf meldt hij na 21 jaar dienst toe te zijn aan iets anders, hij heeft zich altijd met veel plezier ingezet voor de brandweer.

 

Binnenkort wordt in Doetinchem een nieuwe hoogwerker in dienst genomen, de bemanningsleden krijgen of hebben hier al een opleiding voor gehad. Voor de heer Veldkamp een mooi moment om afscheid te nemen van het korps.

Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie