Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:33:00 (dia: ) 5702AB : Uiverlaan Helmond Obj: Rit: 36990 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 22-105 (RAV Brabant-Zuidoost)
woensdag 21 maart 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|03

KAMPEN / DRONTEN - Op woensdagochtend 21 maart heeft er even voor negen uur op de Flevoweg - N307, tussen Kampen en Dronten, een flinke kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Door nog onbekende oorzaak botsten drie personenauto's hard achterop elkaar. Eén persoon raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De andere automobilisten, een man en een vrouw, kwamen met de schrik vrij.

 

In beide richtingen van de Flevoweg was sprake van flinke filevorming. De politie regelde het verkeer en liet voertuigen om en om het ongeval passeren. De ...

1/1

VANDAAG 21|03

BARNEVELD - Groep acht van de Wheemschool uit Voorthuizen bracht vanmorgen een bezoek aan het Hulpverleningscentrum in Barneveld. Dit als gevolg van een brief van leerling Pim aan de gemeente met het verzoek om camera's te plaatsen bij VVOP naar aanleiding van de brand die daar met de kerst was geweest. Pim kreeg een brief terug dat dit helaas niet kon maar werd met zijn klasgenoten uitgenodigd om het camerasysteem van de gemeente bij de politie te komen bekijken.


Samen met de juffen Sandra en Bertha en hun meester werd, na ontvangst met een frisdrankje en een kort politiefilmpje, ...

1/1

VANDAAG 21|03

SCHIEDAM - Op 12 april 2018 gaan de politie en lbb extra controles uitvoeren in de wijk Groenoord in Schiedam. U moet hierbij o.a. denken aan: onderverhuur van woningen, afval verkeerd aanbieden, controle op weesfietsen, en parkeeroverlast.

 

Heeft u informatie over genoemde zaken? Neem contact op met uw wijkboa Clyde Esajas via tel nr 14010.

1/1

VANDAAG 21|03

DOETINCHEM - Op donderdag 15 maart 2018 tussen 08:15 - 08:30 uur heeft er op de Stoomtram/Loolaan een aanrijding plaats gevonden tussen een fietsster en een auto. De bestuurster van de auto is na de aanrijding wel uitgestapt maar heeft haar gegevens niet achtergelaten bij de fietsster die schade heeft overgehouden.

 

De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto en getuigen. Meld je via 0900-8844.

1/1

VANDAAG 21|03

WAGENINGEN - Tussen 20 maart in de middag en 21 maart in de ochtend, is er aan de Kees Mulderweg in Wageningen een blauwe bedrijfsbus opengebroken. Uit de bus is gereedschap gestolen.

 

Vermoedelijk zijn de daders wel even bezig geweest met het openbreken van de bus. Heeft u iets gehoord of gezien? Bel met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

1/1

VANDAAG 21|03

HARDERWIJK - Bij de politie komen met enige regelmaat overlastmeldingen binnen met betrekking tot het dealen van drugs. Dinsdag werd er een actie gedraaid door de politie op één van deze overlastlocaties in Harderwijk.


Dit resulteerde in het waarnemen van een drugsdeal op heterdaad. Zowel de drugsdealer als de afnemer werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

 

Er werd vervolgens direct een inval gedaan in de woning van de aangehouden drugsdealer. In de woning troffen agenten nog drie verdachten aan. Zij waren op dat moment drugs aan het klaarmaken voor de ...

1/1

GISTEREN 20|03

VEENENDAAL - Een 33-jarige man uit Amerongen die bijna twee jaar stiekem zijn buurvrouw filmde is door de rechtbank Midden-Nederland veroordeeld tot een taakstraf van 80 uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van 1 maand. Hij is vrijgesproken van belaging en het filmen van minderjarigen met een verborgen camera.

 

Dekens

De man heeft in de periode september 2015 tot en met juni 2017 in het geheim zijn achterbuurvrouw in Veenendaal gefilmd. Hij deed dit door een camera te verstoppen in zijn dekens die hij vervolgens uit het raam hing. Hierbij was de lens van de camera zodanig ...

GISTEREN 20|03

MEPPEL - Alle gemeenten in Groningen en Drenthe hebben besloten te gaan samenwerken voor het vervoer in de regio. Er is een overkoepelende organisatie gevormd onder de naam Publiek Vervoer.

 

Tot nu toe verzorgde Connexxion het Wmo-vervoer in Meppel en Nijeveen. Dit wordt DVG Personen vervoer. Zij werken samen met onder meer Taxicentrale Zwolle en Dorenbos.

 

Let in maart op uw brievenbus!

Alle reizigers die een Regiotaxi pas hebben krijgen een nieuwe vervoerpas voor de regio - de Wmo-pas - en een informatie pakket thuisgestuurd. De oude Regiotaxi pas is vanaf 9 april niet ...

GISTEREN 20|03

COEVORDEN - Voor de gemeenteraadsverkiezingen kan u uw stem uitbrengen tot 21.00 uur. Dan sluiten de stembussen en begint het tellen van de stemmen.


De telling is openbaar. Als u geïnteresseerd bent, mag u dus aanwezig zijn bij het tellen van de stemmen.

Meer artikelen