Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:58:39 238306 Letsel Oisterwijk Waterhoefweg Prio Hoog Eenheid | Politie Midden en West-Brabant (Voorlichting)
vrijdag 21 september 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

ERMELO - Vrijdagmiddag kregen de hulpdiensten een melding dat er een kitesurfer door de wind mee was gesleurd uit het water, het strand en het land over. Zij werd tientallen meters meegesleurd en stuiterde volgends getuigen meerdere malen hard tegen de grond. Haar kite bleef hangen in de toppen van de bomen en zij kwam met een klap op de grond terecht.

 

Volgens getuigen was de wind ineens gaan draaien erg verraderlijk geworden. Hier staat dit kitesurfgebied kennelijk om bekend.


De vrouw was tijdelijk buiten bewustzijn, maar kwam later, ter plaatse nog, weer bij kennis. Zij is met de ...

VANDAAG 21|09

KOOTWIJKERBROEK - Een bestuurster van een personenauto heeft vrijdag rond 18.30 uur een flinke ravage aangericht op de Essenerweg in Kootwijkerbroek.

 

De jongedame raakte door nog onbekende oorzaak een lantaarnpaal en kwam vervolgens in een weiland tot stilstand. De schade is aanzienlijk. De vrouw is door ambulancemedewerkers onderzocht, maar bleek ongedeerd. Het slachtoffer is door familie opgehaald.

1/1

VANDAAG 21|09

EDE - Een blijvende groene inrichting, meer speelplekken voor jongeren en de realisatie van tientallen sociale koopwoningen. Dat zijn de grootste veranderingen die zichtbaar worden in de komende ontwikkelingen van de wijk Kernhem. Met nieuwe afspraken tussen de gemeente en vier projectontwikkelaars wordt de bouw van ruim 1000 woningen in het westelijk deel verder mogelijk gemaakt.


Wethouder Peter de Pater ondertekende donderdag de overeenkomst: "Samen met de ontwikkelaars werken we hard aan de doorontwikkeling van Kernhem. Het resultaat mag er zijn. Kernhem groeit door en dat is goed ...

1/1

VANDAAG 21|09

AMSTERDAM - Donderdagavond 20 september omstreeks 23.20 uur overvallen twee mannen een snackbar aan de Karel Doormanstraat in Bos en Lommer. De recherche is op zoek naar getuigen.

 

Het duo bedreigt het personeel van de horecazaak en slaat daarna rennend op de vlucht richting de Bestevaerstraat om vervolgens de Louise de Colignystraat in te lopen. Mogelijk stappen zij op een later moment op een scooter.

 

De recherche is op zoek naar mensen die voorafgaand of direct na de overval iets hebben gezien of mogelijk beelden hebben die waardevol kunnen zijn in het onderzoek naar ...

1/1

VANDAAG 21|09

ROTTERDAM - Leerlingen van een school in Rotterdam-Beverwaard beleefden gisteren een bijzondere middag. Wijkagent Mark Jurgens nam de les over en wilde het hebben over een serieuze kwestie: pesten.


Gastdocent Mark begint zijn les met de vraag: "Wat is het verschil tussen pesten en plagen?" De leerlingen antwoorden dat plagen onschuldig is en pesten niet. "Het begint inderdaad vaak onschuldig met plagen", reageert Mark, "maar soms loopt het uit de hand en worden kinderen zelfs geslagen door hun pesters."

 

Eigen ervaring
Aanleiding voor deze les is een incident dat een paar weken ...

1/1

VANDAAG 21|09

ARNHEM - Dinsdagavond werden er binnen een uur tijd drie mensen op straat beroofd in Arnhem-Noord. Aan de Steenstraat, Walburgstraat en Graaf Lodewijkstraat werden mensen bestolen.

 

Twee mannen op een scooter pakten in het voorbijrijden de spullen van de slachtoffers af. Dat gebeurde tussen 21.10 en 21.35 uur. Even later pinde één van de vermoedelijke daders bij een supermarkt in Arnhem.

 

Herken jij de man op deze beelden? Bel dan nu om je tip door te geven!

 

0800-6070 (tiplijn politie)
0800-7000 (meld misdaad anoniem)

...
1/1

VANDAAG 21|09

DOETINCHEM - Twee mannen hebben vrijdag een overval gepleegd op een goudinkoper aan de IJsselkade in Doetinchem. Dat meldt de politie. Het is onbekend of zij wat buit hebben gemaakt.

 

De overval gebeurde om 15.20 uur. In de winkel Goudinkoop Olymp vond, volgens de politie, een handgemeen plaats waarbij de eigenaar is geslagen. De man zou bij een van de overvallers de bivakmuts van het hoofd hebben getrokken. Daarbij werd duidelijk dat een van de twee een buitenlands uiterlijk heeft.

 

De twee zijn 25 à 30 jaar oud. Zeker één van hen heeft een Arabisch uiterlijk met snor. ...

VANDAAG 21|09

EDE - Donderdagmiddag zijn twee mannen uit Ede (43) en Rekum (35) aangehouden voor diefstal van lood. Het duo werd op het dak van een gebouw aan de Nieuwe Kazernelaan in Ede, gesnapt door toezichthouders.

 

De twee hadden gereedschap bij zich dat de diefstal makkelijker maakte. Zowel het weggenomen lood dat al was klaargezet, als het gereedschap zijn inbeslaggenomen. Ze zijn na hun aanhouding ingesloten in het politiebureau in Ede.

VANDAAG 21|09

AMSTERDAM - De politie in Amsterdam is een onderzoek gestart naar een beroving die heeft plaatsgevonden in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 september aan de Andreas Schelfhoutstraat nabij het Surinameplein.


Het slachtoffer loopt die nacht rond 00.30 uur over de Andreas Schelfhoutstraat, wanneer ze wordt aangesproken door drie jongens in een donkerkleurige personenauto. De auto stopt naast het slachtoffer en de mannen in de auto vragen haar de weg naar de Bijlmer. Op het moment dat het slachtoffer de route op haar telefoon laat zien, grist een van de passagiers deze telefoon uit ...

Meer artikelen