Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:10:27 - Ijsselkade Goudinkoop Doetinchem Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
vrijdag 21 september 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 21|09

DOETINCHEM - Twee mannen hebben vrijdag een overval gepleegd op een goudinkoper aan de IJsselkade in Doetinchem. Dat meldt de politie. Het is onbekend of zij wat buit hebben gemaakt.

 

De overval gebeurde om 15.20 uur. In de winkel Goudinkoop Olymp vond, volgens de politie, een handgemeen plaats waarbij de eigenaar is geslagen. De man zou bij een van de overvallers de bivakmuts van het hoofd hebben getrokken. Daarbij werd duidelijk dat een van de twee een buitenlands uiterlijk heeft.

 

De twee zijn 25 à 30 jaar oud. Zeker één van hen heeft een Arabisch uiterlijk met snor. ...

1/1

WOENSDAG 19|09

NEDERLAND - De Fraudehelpdesk ontving de afgelopen week enkele opmerkelijke meldingen. Het gaat om mensen die hun huis te koop aanbieden, en vervolgens een poederbrief in de bus krijgen.

 

In sommige zakjes zat wit poeder, in een andere chocola. De zakjes worden vergezeld van een brief op naam van de ontvanger, opgesteld in het Engels. De brief bevat dreigende taal.

 

In de brief staat onder meer dat 'de toekomstige zakjes een andere inhoud kunnen bevatten die onplezierig voor potentiele kopers kan zijn'. Om dat te voorkomen, dient de ontvanger € 150,- te betalen in ...

ZATERDAG 15|09

ZELHEM - Op de kruising Doetinchemseweg N315 met de Terborgseweg bij Zelhem is zaterdagavond 15 september een bestuurder van een brommobiel lichtgewond geraakt na een botsing. Hij is voor controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

 

De bestuurder van de brommobiel wilde rond 18.00 uur vanuit de Terborgseweg de Doetinchemseweg oversteken. Hierbij zag hij een naderende auto, rijdend in de richting van Zelhem, over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierdoor het gevolg. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij en de ander liep een flinke bult op zijn hoofd ...

ZATERDAG 15|09

VORDEN - Op de Zutphenseweg in Vorden is zaterdagmiddag 15 september een automobilist door nog onbekende oorzaak tegen een boom gereden. Beide inzittenden zijn voor controle met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

 

Hulpdiensten kregen omstreeks 13.00 uur de melding van het ongeval. De bestuurder, een man op leeftijd, reed vanuit het centrum in de richting van Zutphen. Net voorbij de kruising met de Boonk en de Docter C. Lulofsweg verloor de bestuurder de macht over het stuur. Hierbij reed het voertuig de stoep op om vervolgens via het grasveldje tegen een boom tot ...

1/1

ZATERDAG 15|09

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We hebben al ...

DONDERDAG 13|09

REGIO - Defensie oefent van 17 september tot en met 12 oktober met diverse luchtmobiele grondeenheden, 16 helikopters, een C-130 transportvliegtuig, een Duits C-160 transportvliegtuig, twee Belgische F16 jachtvliegtuigen en twee Duitse Tornado gevechtsvliegtuigen in het midden, oosten en noorden van Nederland.

 

Tijdens de jaarlijkse oefening Falcon Atumn wordt ook gebruik gemaakt van civiel grondgebied en vaak over bewoond gebied gevlogen.

 

Vliegers van Defensie oefenen om hun vaardigheden op peil te houden. Dat is nodig om nationaal en internationaal bij te kunnen dragen aan ...

ZATERDAG 08|09

NEDERLAND - Gisterenavond, vrijdag 7 september, zijn de Armeense kinderen Lili (12) en Howick (13) weggelopen vanaf een adres in Wijchen (Gelderland). Zij waren op dat moment bij hun grootouders en zijn er plotseling vandoor gegaan. Er is inmiddels aangifte gedaan van vermissing van de kinderen.

 

Het is op dit moment onduidelijk waar de kinderen verblijven en of ze zijn ondergedoken. De politie maakt zich zorgen over de veiligheid en het welzijn van de kinderen en is daarom is direct een zoektocht gestart.

 

Update

Lili en Howick zijn weer gevonden en mogen in Nederland ...

Agenda

Zaterdag 22 september

10:00
Pijnacker

Zaterdag 29 september

10:00
Bunschoten

Zaterdag 06 oktober

10:00
Vaassen

Headlines

Hoe is uw huis beveiligd tijdens de vakantie?
Aantal stemmen:
  373
46%
  Inbraakwerend hang en sluitwerk

16%
  Electronisch alarmsysteem

39%
  De buren letten heel goed op!

DOETINCHEM 24Webvertising