Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 16:30:13 Hv Voertuig Letsel Oude Terborgseweg Doetinchem Prio Hoog Eenheid | Politie Noord en Oost-Gelderland (Infocode)
maandag 15 oktober 2018
TOP NIEUWS

VANDAAG 15|10

DOETINCHEM - Wie herkent zijn/haar mountainbike? Deze mountainbike's zijn in beslag genomen door de politie, zij hebben het vermoeden dat de mountainbike's van diefstal afkomstig zijn.

 

De fietsen zijn door de politie bekeken, echter kunnen zij tot op heden hier nog geen aangifte's bij vinden. Is jou fiets/mountainbike gestolen? Doe altijd aangifte van diefstal fiets, dit kan via www.politie.nl


Herken je jou fiets? Verzoek om contact op te nemen met politie Doetinchem via 0900-8844. Mocht je aangifte gedaan hebben, verzoek om dan het proces-verbaal van aangifte bij de hand te ...

GISTEREN 14|10

EIBERGEN - De hulpdiensten zijn zondag 14 oktober uitgerukt voor een buitbrand aan de Hupselseweg in Eibergen. Na enig zoekwerk van de brandweer bleek het niet gaan om de Hupselseweg maar om een locatie aan de nieuwe N18 nabij de Groenloseweg in Eibergen. Er bleek brand te zijn ontstaan in een ondergrondse wildtunnel.

 

De brandweer heeft de brand geblust. De brandweer heeft tijdens de bluswerkzaamheden korte tijd de N18 afgesloten.

1/1

VRIJDAG 12|10

Een verkeers- of bedrijfsongeval, een medische fout of een gebrekkig product. Het kan allemaal leiden tot (blijvende) schade en daarmee iemands leven enorm beïnvloeden. In een aantal van deze gevallen is het mogelijk om deze geestelijke of lichamelijke schade te verhalen op de veroorzakende partij.

 

Heb je daar nu of een aantal jaren geleden mee te maken gehad, of ken je iemand die er mee in aanraking is gekomen, dan is het mogelijk hier vragen over aan ons te stellen. Stel je vraag vrijblijvend en laat je telefoonnummer achter zodat we contact kunnen opnemen.

 

We ...

MAANDAG 08|10

LOCHEM - Bij een aanrijding tussen een vrachtwagen en een fietser is maandag in Lochem een 78-jarige man uit die plaats omgekomen. Het ongeluk gebeurde rond 11.15 uur op de kruising van de Zutphenseweg en de Barchemsweg.

 

Een speciale afdeling van de politie - de zogenaamde Verkeers Ongevallen Analyse - onderzoekt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. De vrachtwagenchauffeur, een 53-jarige man uit Almelo, is aangehouden en gehoord. Hij is inmiddels in vrijheid gesteld.

WOENSDAG 03|10

OOST NEDERLAND - Op woensdag 3 oktober werd de ochtendstilte in het stroomgebied van de IJssel tussen Deventer en Olst luid verstoord door aanzwellend helikoptergeluid. Terwijl Apache gevechtshelikopters rondcirkelden om ondersteuning uit de lucht te geven, landen er 7 grote transporthelikopters die een Duitse luchtlandingseenheid -militairen van de Division Schnelle Kräfte - (DSK) aan de grond zetten. Die voerden vervolgens een verrassingsaanval uit op een verlaten betonfabriek in Terwolde net aan de andere kant van de rivier. Daarbij waren regelmatig zware explosies en constant ...

MAANDAG 01|10

NEDERLAND - De stint is vanaf middernacht niet meer toegestaan op de openbare weg. Dat heeft minister Van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) besloten.

 

Op 20 september botste in Oss een Stint, die op weg was van een kinderopvang naar een school, op een trein. Daarbij kwamen vier kinderen om het leven. De leidster en een vijfde kind raakten zwaargewond. Onder meer het ILT deed onderzoek naar dat ongeluk.

ZATERDAG 29|09

KILDER - Gisteravond heeft de politie gezocht in het bos naar een man die zichzelf iets wilde aandoen. Agenten kregen een melding dat hij mogelijk gevaar liep, en daarom zijn ze meteen uitgerukt. Met meerdere agenten is er in het bos gezocht. Uiteindelijk wisten ze de man te vinden en konden we voorkomen dat hij zichzelf iets aandeed.

 

Misschien heb je vanochtend in de media gelezen dat ze verdwaald waren, dat was niet het geval. Agenten zijn lang op zoek geweest naar de man. Daarna moesten ze natuurlijk ook weer het bos uit. Gelukkig was er een agent die het bos goed kende, en ...

Agenda

Woensdag 14 november

09:30
Arnhem

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  1052
32%
  Zonnebrand

7%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

43%
  Ik gebruik niets

DOETINCHEM 24Webvertising